Abandonat de soție, un sătmărean își crește copilul și într-un picior. Are nevoie de ajutor!

Barbat copil

Abandonat de soție, un bărbat din județul Satu Mare își crește singur copilul. Și nu îi neste ușor, fiindcă în urmă cu câțiva ani și-a pierdut piciorul într-un accident nefericit. Acum, bărbatul are nevoie de ajutor pentru a-și putea crește copilul.

Povestea este spusă de către fostul manager al Spitalului Județean Satu Mare, Marcela Papici, cea care a și inițiat o campanie de ajutorare.

”El e Cristi. Din 2011 nu mai are picior. Și l-a pierdut într-un accident pe câmp – o combină i-a prins piciorul și nu s-a mai putut face nimic. Nu a abandonat lupta sau visul la o viață normală! În 2012 a primit o proteză dar…după câțiva ani a cedat. Nu a renunțat la a fi bărbat, dar mai ales nu a renunțat la a fi tată! Chiar dacă “mama” lui Andrei i-a părăsit când acesta avea doar câteva luni! De atunci îl crește singur! Ajutat doar de mama sa!

Cei trei, copilul Andrei, tatăl Cristi și bunica (mama lui Cristi) au un venit total lunar de 1.000 de lei (indemnizația de încadrare în grad de handicap, alocația copilului și ajutorul bunicii). Din acești bani abia trăiesc, nu să viseze să-și cumpere o proteză.

Proteza ar fi 4.600 lei. Există și varianta de dosar pentru decontare de Casa de Asigurări și vom face și asta, doar că e o procedură cu listă de așteptare de câteva luni. Am vorbit cu un medic ortoped dispus să-l ajute cu rețeta necesară dar, pe motiv de Covid, e puțin mai dificil acum. Așa că m-am gândit la această variantă de a-l ajuta: să punem mână de la mână să-i cumpărăm proteza! Eu pun 500 lei. Refuz să port pe umeri povara binelui nefăcut!

Contul asociației vă stă la dispoziție! Mulțumesc de binele făcut!

BENEFICIAR: Asociatia Parinti pentru Copii

CONT: RO59BTRL03101205289467XX

specificați: Donație pentru Cristian

Sau

BTPay Papici Marcela Anamaria

0747089509

Sau

Revolut
GB49REVO00997013510712
Bic
REVOGB21
Papici Marcela Anamaria
0747-089509”

Fii primul care comentează! despre "Abandonat de soție, un sătmărean își crește copilul și într-un picior. Are nevoie de ajutor!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre apel umanitar
Criză de sânge în județul Satu Mare, pacienți în pericol! Apel disperat al medicilor

Închide