Aeroportul Satu Mare anunță o nouă permieră și trafic record de pasageri

Este primul an când pasagerii pe rute internaționale depășesc pasagerii de pe rutele interne, anunță Aeroportul Satu Mare cu privire la datele înregistrate în cursul anului trecut. În plus, autoritățile spun și că 2019 a adus o nouă creștere de trafic. 

Anul 2019 a marcat un alt record de trafic la Aeroportul Satu Mare.

“Astfel, 84.171 pasageri ne-au trecut pragul și au zburat atât pe destinații interne, cât și internaționale. Procentual, față de 2018 s-au înregistrat cu 11,20% mai mulți pasageri, dintre care 51.417 au fost pasageri internaționali”, spun cei de la Aeroportul Satu Mare.

Iar 2019 a venit și cu o premieră. Pentru prima dată, numărul pasagerilor de pe cursele externe a fost mai mare decât cel înregistrat la cursele interne.

“Este primul an când pasagerii pe rute internaționale depășesc pasagerii de pe rutele interne. Față de 2018, creșterea pasagerilor pe rutele externe a fost de 38,07%. La nivel global, creșterea numărului pasagerilor față de 2017 a fost de 38,45%. Ca mișcări de aeronave, în anul 2019 au fost înregistrate 2390, respectiv cu 33,07% mai multe decât în 2018″, se arată într-o informare făcută de conducerea aeroportului.

1 Comment on "Aeroportul Satu Mare anunță o nouă permieră și trafic record de pasageri"

  1. Barcelona

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Aeroportul Satu Mare
ORAR. WizzAir a redus serios numărul curselor de pe Aeroportul Satu Mare

Închide