APEL UMANITAR. Mesajul unui sătmărean care încearcă să-și salveze soția

Soții Casian și Ioana trec printr-o veritabilă dramă. Soția Ioana, în vârstă de 23 de ani, a fost diagnosticată cu o formă de cancer. Plini de speranță, cei doi au început o adevărată luptă contra cronometru, ajutați de medicii de la o clinică de specialitate din Viena.

Pe lângă sprijinul moral, cei doi soți ar avea nevoie și de sprijinul material al unor persoane cu dare de mână și suflet enorm. Aceștia o pot face în contul: RO47BTRL00501201H64946XX, pentru RON. NUME titular cont: Stanciu Corina Ramona Ana

Pentru EURO, Titular: Ioana-Diana Ducai, Banca: BAWAG P.S.K, ADRESA :Schceckstelle GS 14, IBAN: AT281400001410848267, Swift BAWAATWWXXX”.

”Acum 365 de zile petreceam! Acum trebuie sa fim puternici!! Au fost cele mai frumoase zile din viața mea și sunt mândru ca ești soția mea❤️! Acum am început cea mai grea lupta din căsnicia noastră : Cancerul ! Suntem pe zi ce trece tot mai puternici și mai încrezători știm ca vom trece cu bine peste acest “impas”. Pe aceasta cale mulțumim familiei, prietenilor și tuturor care ne-au susținut și ne vor susține in continuare 💪🏻 La mulți ani soția mea! Te iubesc ❤️”, este mesajul lui Casian pentru soția sa.

1 Comment on "APEL UMANITAR. Mesajul unui sătmărean care încearcă să-și salveze soția"

  1. Îmi pare foarte rău. Curaj şi putere în lupta cu monstrul. Unii au reuşit. Vă doresc să reuşiţi şi voi.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre solidaritate
Celebrii ”Beard Brothers”, alături de copiii defavorizați din județul Satu Mare!

Închide