SURPRIZĂ. Asistații social, puși la treabă. Gata cu întinsul mâinii de pomană

Surprize, surprize. Primăria Satu Mare a făcut un pas important spre restabilirea normalității în ceea ce privește fenomenul social a ,,întinsului mâinii”. Municipalitatea i-a scos ,,la aer” pe cei care trăiesc pe banii statului și le-a dat sarcina de a contribui așa cum se cuvine la acțiunea intitulată ,,Zilele Curățeniei”.

Astfel, acest început de săptămână i-a regăsit pe asistații social din Satu Mare ,,pe teren”, într-o activitate amplă de curățare a domeniului public pentru că, nu-i așa, Sărbătorile Pascale trebuie întâmpinate cu o atmosferă proaspătă.

În momentul de faţă, în evidenţa Serviciului Public de Asistenţă Socială (SPAS) Satu Mare se află un număr de 85 de dosare de acordare a ajutorului social. În rândul familiilor beneficiare se regăsesc un număr de 31 de persoane apte de muncă care pentru sumele de bani acordate cu titlu de ajutor social sunt obligate să presteze ore de muncă în folosul comunităţii.

Astfel de activităţi, spun cei de la Primăria Satu Mare, sunt organizate în mai multe zone din municipiu, în vederea conştientizării populaţiei asupra nevoii de a se implica în protejarea si înfrumuseţarea mediului în care trăiesc.

2 Comments on "SURPRIZĂ. Asistații social, puși la treabă. Gata cu întinsul mâinii de pomană"

  1. Sergiu Ionel Golban | aprilie 13, 2017 at 07:43 |

    Asta este chiar o surpriza,ar trebui organizat astfel de evenimente mai des.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primaria Satu Mare
Satu Mare, orașul retrocedat de tot. De la terenuri de sub blocuri, piețe, parcuri și străzi

Închide