Atac frontal la cel mai vocal polițist sătmărean! Va ajunge în fața judecătorilor

Cel mai vocal sindicalist din Poliția Română – sătmăreanul Cosmin Andreica – liderul sindicatului Europol, a fost declarat incompatibil de către Agenția Națională de Integritate. Cazul urmează să ajungă în instanță, unde se va da o decizie finală. 
De ce-l acuză ANI
Agenția Națională de Integritate îl acuză pe Andreica de faptul că în perioada 14 iunie 2017 – 07 ianuarie 2019 a deținut simultan funcția publică cu statut special (agent de poliție) la Postul de Poliție Comunal Botiz din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare și funcțiile de conducere de director administrativ, respectiv director general adjunct administrativ în cadrul Direcției Administrative din Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4.
Nu este primul caz

În urmă cu șase ani, Agenția Națională de Integritate a constatat faptul că Andreica Cosmin se afla în stare de incompatibilitate începând cu data de 23 ianuarie 2013, întrucât exercita, simultan, atât funcția de agent principal de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu-Mare, cât și calitatea de administrator în cadrul „S.C. BOSS SPECIAL SECURITY S.R.L.”(societate comercială ce are ca obiect principal de activitate: activități de protecție și gardă).

 2 Comments on "Atac frontal la cel mai vocal polițist sătmărean! Va ajunge în fața judecătorilor"

  1. MARIUS GINTA | octombrie 4, 2019 at 14:13 |

    A ajuns cu buna stiinta in postura actuala, cea de persoana care a incalcat legea, incercand sa “fenteze” putin sistemul si sa beneficieze de venituri din mai multe parti ! Asta cu “cel mai vocal politist” nu mai e valabila, pentru ca nu ne dam seama daca dupa 4 ani de activitate in randurile Politiei Romane poti spune ca ai devenit politist ! In alta ordine de idei, tinand cont de aspectele constatate de ANI in ceea ce il priveste, e greu sa ne decidem asupra profesiei pe care o are: lider sindical, administrator-asociat, director adjunct sau (totusi !) functionar public cu statut special (politist) ori toate acestea simultan!

    View Comment
  2. si johanes a fost incompatibildar excrocul a scapat cu brio

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.