BOMBĂ. Schimbări majore în conducerea Primăriei și Consiliului Județean Satu Mare

Lovitură de teatru la conducerea Primăriei Satu Mare și a Consiliului Județean Satu Mare. Liderii de facto sau din umbră ai UDMR, PSD și ALDE au bătut palma și au pecetluit schimbări în fruntea celor mai reprezentative instituții publice din județul Satu Mare.

Astfel, la nivelul Consiliului Județean s-a convenit ca funcția vacantă de vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare să fie preluată de către Pinter Joszef de la ALDE. Pe cealaltă funcție de vicepreședinte va rămâne Ionuț Rus, de la PNL Satu Mare.

De altfel, președintele Consiliului Județean a condiționat PSD-ului și ALDE-ului acordarea funcției vacante de vicepreședinte de menținerea lui Ioan Rus. Un personaj politic și administrativ mai mult decât fidel președintelui Pataki.

La nivelul conducerii Primăriei Satu Mare se pare că cei doi viceprimari ai PNL vor intra în opoziție. Locurile liberalilor Adrian Albu (președintele Organizației Județene Satu Mare a PNL) și Doina Feher vor fi luate de către Mihai Huzău, de la Alde, respectiv de Manuela Rogoz, de la PSD.

Problema este că toate aceste combinații de N luate câte K vor trebui tranșate în această seară în ședința Organizației Județene Satu Mare a PSD, care a votat deja o decizie în urmă cu doi ani: PSD intră la conducerea Primăriei Satu Mare și a Consiliului Județean doar cu două funcții de vicepreședinți la Consiliul Județean și două funcții de viceprimar la Primăria Satu Mare.

Rămâne de văzut care tabără se va impune în PSD. În ALDE lucrurile sunt tranșate. În schimb ce la PNL se anunță vremuri extrem de tulburi.3 Comments on "BOMBĂ. Schimbări majore în conducerea Primăriei și Consiliului Județean Satu Mare"

 1. Cu ce-i mai ok Rogoz ca Feher?Doar interese politice …

  View Comment
 2. Ce ma intereseaza este CV-ul acestor personaje!Pregatirea lor si locurile de munca oe care le-au avut. Sa nu ne luati cu experienta in administratie ca asta nu tine. Nu au nici unul din cei numiti experienta si nici macar nu cunosc termenul.Administratie cunosc doar cativa din asa-zisi oameni politici locali, si din cate stiu acestia sunt de la UDMR.(2-3)

  View Comment
 3. fan olimpua | martie 28, 2018 at 18:50 |

  nici ca forbalist nu era bun….

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Consiliul Județean Satu Mare
Niciun drum din județ nu este închis. Zeci de utilaje pentru deszăpezire

Închide