FOTOGALERIE. Centrul Vechi al Sătmarului se prăbușește! Primăria intervine în forță

Primăria Municipiului Satu Mare a evaluat în ultimul an starea tehnică a 105 clădiri din Centrul Nou și Centrul Istoric al municipiului Satu Mare, iar apoi a emis aproape 500 de somații către proprietarii acestor imobile.

Comisia de identificare a clădirilor neîngrijite situate în municipiul Satu Mare a trimis 497 de somații prin care a cerut proprietarilor clădirilor evaluate să efectueze lucrări de reabilitare, întreținere sau reparații, de la reabilitarea fațadelor, tencuielilor sau tâmplăriei, până la lucrări de reabilitare completă.

Nerespectarea termenului impus de Primăria Satu Mare, respectiv 30 noiembrie 2019, va atrage după sine majorarea impozitului pe clădiri/teren la 500%.

”Primăria mulțumește și pe această cale proprietarilor de clădiri care s-au conformat deja și au efectuat sau sunt în curs de efectuare lucrările de reabilitare/întreținere/reparații”, se arată într-un comunicat remis de către Primăria Satu Mare.

Fii primul care comentează! despre "FOTOGALERIE. Centrul Vechi al Sătmarului se prăbușește! Primăria intervine în forță"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Centrul Vechi
SONDAJ. Mii de sătmăreni au votat! Vor sau nu vor să se închidă Centrul Vechi

Închide