Crăciun sub semnul îngerilor. Decor personalizat pentru municipiul Satu Mare

Un concept special de aceste sărbători la Satu Mare. Crăciunul va sta sub semnul “îngerului”, au decis autoritățile locale, iar decorațiunile luminoase vor reflecta această tematică. Autoritățile promit un regal de lumini și speră ca cât mai mulți sătmăreni să se bucure de atomosfera magică care va fi creată în zona centrală.

Zeci de mii de beculețe vor împodobi orașul odată cu sărbătorile de iarnă. Iar autoritățile au decis ca în acest an, Crăciunul să stea sub semnul “îngerului”, așa că decorațiunile luminoase vor fi unele personalizate.

“Pe transversale s-a păstrat motivul principal “îngerul”, care a fost special conceput special pentru municipiul Satu Mare, fiind un element mai deosebit fată de elementele prezentate în anii anterior. De asemenea, alegerea păstrarea acestui element ca motiv principal decorativ, cu semnificaţii religioase, are legătură şi cu faptul că în acest perimetru au locaţia trei biserici”, precizează autoritățile sătmărene.

Parcul Central, o feerie de lumină și culoare

Iar Parcul Central va deveni o feerie de lumini, promit autoritățile sătmărene.

“Bradul din Parcul Central este împodobit cu 60 de şiruri de lumini, aproximativ 1.200 metri de şir luminos cu flash, iar la baza bradului Mos Crăciun va lăsa două figurine sub formă de cadouri. Un număr de 45 de copacii care inconjoară parcul, cei din interiorul parcului au fost împodobiti cu lumințe, la fel și gardul viu”, mai spun autoritățile.

La toate astea se adaugă tunelul de lumini care asigură accesul spre zona centrală a orașului, în apropierea Bibliotecii Județene.

Iar suprizele nu se opresc aici, la fel ca și anul trecut, 23 de transversale principalele artere care duc spre Piața Libertății.

Piața 25 Octombrie, magia sărbătorilor de iarnă

Pasajul Corneliu Coposu prezintă în acest an un element surpriză cu totul deosebit, amplasat chiar la intrarea pe pasaj, o perdea de ghirlande luminoase cu regim de înăltime variabil care simbolizează zăpada căzătoare, formată din becuri led, conceptul fiind întâlnit şi în marile oraşe europene.

Toti copacii din jurul platoului de evenimente, respectiv 24 de arbori mai mari și 13 copaci mai mici, au fost imbrăcaţi in luminițe, continuând astfel legătura dintre Piaţa Libertăţii şi Piaţa 25 Octombrie.

În Piaţa 25 Octombrie a fost amplasat un brad argintiu, care constituie un alt element de noutate faţă de anul trecut. Aceste este împodobit cu 900 de metri de ghirlande luminoase cu flash, în culorile alb-cald și alb-rece.

Cea mai mare parte a Pieţei 25 Octombrie va ocupată de patinoarul de 600 metri pătraţi care va fi acoperit de o structură sub forma unei plase din 1000 de becuri led care vor încheia traseul de lumini care a pornit din Piaţa Libertăţii.

Fii primul care comentează! despre "Crăciun sub semnul îngerilor. Decor personalizat pentru municipiul Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Crăciun
Sărbători la Satu Mare. Programul oficial al Târgului de Crăciun

Închide