Electrolux oferă sătmărenilor locuri de muncă și oportunitatea de a lucra la o fabrică modernă


Alegerea unui loc de muncă nu este niciodată o sarcină ușoară, mai ales când trebuie să ții cont de o serie de criterii esențiale, astfel încât timpul petrecut la serviciu să nu fie o corvoadă, ci un timp câștigat, pe care să îl folosești în avantajul tău.

Printre cele mai des invocate criterii ale candidaților atunci când vine vorba de alegerea unui loc de muncă se numără stabilitatea pe care o oferă acesta, dar și la beneficiile salariale, mediul de lucru, tehnologiile folosite și  posibilitățile de avansare.

Electrolux este o companie atentă la nevoile angajaților și la cerințele pieței, realizează constant investiții, astfel încât să asigure personalului condiții optime de lucru, dar și beneficii pe măsură, printre care un salariu avantajos, posibilități reale de promovare, program flexibil și un mediu de lucru plăcut.

În această perioadă, Electrolux recrutează personal pentru diverse posturi, odată cu modernizările și extinderile realizate recent în cadrul companiei.

Fabrică modernă care utilizează tehnologii de ultimă generație

Electrolux investește constant în modernizarea liniilor de producție și a tehnologiilor folosite, pentru a eficientiza munca angajaților și pentru a reduce efortul depus de aceștia.

De curând, fabrica a avut parte de o modernizare substanțială pentru extinderea capacității de producție, astfel încât angajații au acum la dispoziție cele mai noi tehnologii în domeniu. Modernizarea a implicat  extinderea spațiului destinat halei pentru producția de plite cu 2.100 mp, dar și a depozitului cu 780 mp. De asemenea, investițiile au presupus o serie de noi facilități printre care și o nouă linie de lipire sticle vitroceramice care funcționează cu ajutorul roboților, două noi linii de asamblare cu testare automată și un sistem automatizat de stocare, pentru optimizarea proceselor de sortare din depozit.

Toate aceste investiții au avut ca scop nu doar îmbunătățirea proceselor de producție, dar și asigurarea unor condiții de lucru la standarde internaționale pentru angajații companiei, astfel încât aceștia să își desfășoare activitatea într-un mediu cât mai plăcut și să beneficieze de cât mai multe facilități pentru eficientizarea muncii.

Oportunități avantajoase de angajare

Pentru că angajații sunt cei care contribuie zilnic la succesul fabricii, Electrolux oferă o serie de oportunități de angajare persoanelor interesate. Alături de un pachet salarial motivant, compania pune la dispoziția viitorilor angajați o serie de beneficii, printre care se numără și posibilități reale de promovare, program de lucru flexibil (în două schimburi), echipamente individuale de lucru și de protecție, spații de luat masa special amenajate, cantină proprie și vestiare. În plus, angajații sunt încurajați să își spună părerea și să vină cu propuneri creative, prin intermediul unui program interactiv, bazat de principiul „propui și câstigi”, unde sunt valorificate ideile de îmbunătățire a procesului de producție, a siguranței și a calității.

Așadar, Electrolux continuă procesul de recrutare pentru posturi de operatori în cadrul liniilor de asamblare, tehnicieni, personal pentru ghidarea roboților și inspectori de calitate.

Principalele responsabilități pe care trebuie să le aibă în vedere viitorii candidați se referă la realizarea în siguranță, în timp util și la calitatea cerută a operațiunilor procesului de fabricație.

În plus, noii angajați vor beneficia de un proces de formare, bazat pe informații practice, iar pentru operatorii liniilor de montaj plite incastrabile sunt disponibile materiale video didactice și o linie de simulare, care îi va ajuta să se familiarizeze cu toate procesele în care vor fi implicați, într-un mod rapid și eficient, pentru a deveni independenți și operaționali în cel mai scurt timp. De asemenea, experiența în mediul de producție reprezintă un avantaj pentru viitorii angajați.

Cei interesați își pot depune cererea de angajare la sediul societății, de pe str. Traian, nr. 23-29, Satu Mare sau la adresa de email: [email protected]1 Comment on "Electrolux oferă sătmărenilor locuri de muncă și oportunitatea de a lucra la o fabrică modernă"

  1. Marius Rotundu | august 23, 2020 at 21:08 |

    Întrebarea este cine mai merge acolo să se angajeze

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Electrolux
Electrolux Satu Mare face angajări. Salarii foarte bune, plus alte beneficii

Închide