Electrolux stă din nou pe un butoi cu pulbere. Avertismentul sindicaliștilor către conducere


Confederația Națională Sindicală “Cartel ALFA” a făcut public o notă de protest a unei părți a angajaților de la Electrolux, care au semnat o petiție prin intermediul căreia solicită conducerii fabricii să oprească ”abuzurile care exced prevederile Codului Muncii” împotriva liderului Sindicatului Liber Samus din cadrul Electrolux Satu Mare, Sorin Faur.

În caz contrar, susțin sindicaliștii, ”se vor iniția acțiuni de protest în conformitate cu legislația în vigoare sau alte forme de protest”.

”Greva de la Electrolux are urmări asupra liderilor de sindicat, prin îngrădirea exercitării mandatului primit din partea membrilor. Membrii Sindicatului Samus au demonstrat timp de 10 săptămâni că împreună sunt o forță redutabilă și sunt deciși să își apere sindicatul!”, susțin sindicaliștii de la Cartel Alfa. 2 Comments on "Electrolux stă din nou pe un butoi cu pulbere. Avertismentul sindicaliștilor către conducere"

  1. Presiunile si răzbunarea ating cote dramatice in unele cazuri.

    View Comment
  2. cândva a fost sindicat dar acum si au pierdut din autoritate,cate sindicate au curaj a face greva si sa si plătească. membrii din fondurile lor. Ce au câștigat muncitorii după 10 saptamani de greva.zero.deci nu se merita a face greva.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Electrolux
RĂZBUNARE?! Greva de la Electrolux s-a încheiat. Războiul continuă în instanțe și Poliție

Închide