FOTO. A murit avocatul sătmărean Călin Dan. Dumnezeu să-l odihnească în pace!


Avocatul sătmărean Călin Dan a pierdut lupta pentru viață la doar 51 de ani, după o grea suferință, pe patul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare. Au rămas în urma lui o soție și o fiică îndurerate, alături de foști prieteni și colegi.

Unele surse apropiate fostului avocat și fost sportiv de performanță vorbesc despre o posibilă culpă medicală, după o intervenție stomatologică, iar mai apoi a ajuns la Spitalul Județean Satu Mare. Din cauza complicațiilor cauzate de diabet, avocatul a intrat în comă, iar medicii de la Spitalul Județean Satu Mare nu l-au mai putut salva. Afecțiune medicală de care știa, informație divulgată unor prieteni apropiați.

”S-a făcut tot posibilul pentru a-l salva. Au fost niște complicații în urma unui abces dentar, pacientul a avut și diabet”, susțin surse din conducerea Spitalului Județean Satu Mare.

Pe de altă parte, familia susține – pentru PresaSM – că nu are ce să le reproșeze cadrelor medicale. Avocatul ar fi avut avut o infecție, respectiv o amigdalită, combinată cu un abces dentar și o otită. Infecția nu a putut fi ținută sub control din cauza glicemiei ridicate, el neștiind că ar avea diabet, susține familia.

”Medicii au făcut tot ce au putut pentru a-l salva. Nu avem ce să le reproșăm”, susține familia avocatului.

Cert este faptul că pacientul urma să fie supus unor noi intervenții chirurgicale, dar starea sa s-a agravat foarte mult, a intrat în comă, iar în această dimineață a trecut la cele veșnice.

Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să îl odihnească în pace!7 Comments on "FOTO. A murit avocatul sătmărean Călin Dan. Dumnezeu să-l odihnească în pace!"

 1. Sa va fie rușine că vă faceți rating pe spinarea unui decedat și a unei familii îndurerate și aruncați cu noroi în cadrele medicale. Întâi sa vă documentați și pe urmă să faceți acuzații.Luayi legătură cu soția și familia să vedeți dacă susțin În vreun fel cele incriminate

  View Comment
 2. Un sportiv a decedat la 51 de ani. Noi vă recomandăm să vă mai gândiți înainte să faceți apologia sistemului sanitar, cu reale lacune.

  View Comment
 3. Sistemul sanitar din Satu Mare are cadre medicale bune, dedicate, dar are și multe nulități și iresponsabili! Dar cei ce manageriază acest sistem nu sunt capabili să asigure un serviciu prin care familiile să poată afla informații despre bolnavii lor. Se dă un număr de telefon la care nu răspunde nimeni! Familiile bolnavilor sunt disperate că nu știu nimic despre cei dragi internați. S-au făcut angajări fără concurs, de ce nu se angajează niște asistenți sociali care doar asta să facă,să păstreze legătura cu familiile bolnavilor??!! Nu e voie sa se intre in spital, sunt multe situații disperate, tragedii, dar familiile nu pot lua legătura cu nimeni din spital.

  View Comment
 4. Dumnezeu sa-l ierte, a fost un om cu suflet mare, cu bun simt, onest si devotat persoanelor pe care ii reprezenta si un bun prieten!

  View Comment
 5. Imi pare foarte rau de el ,eraun baiat foarte simtit, educat,modest.Am cunoscut-o si pe mama lui , am fost colegi ,era profesoara de biologie.Nici nu am stiut ca a decedat,dumnezeu sa-l ierte.

  View Comment
 6. Autopsia oare ce spune?

  View Comment
 7. Prof.Ioan Sabau | ianuarie 16, 2021 at 10:05 |

  Am fost colegi cu parintii Vali si Viorel,il stiam de copil,a fost un om deosebit,de o noblete rara.Dumnezeu sa-l odihneasca in liniste si pace ! Prof>Rozalia si Ioan Sabau !

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre avocați, culpă medicală, malpraxis
FOTO. Protest al avocaților sătmăreni, pe treptele Palatului de Justiție

Închide