FOTO. Ce le cere primarul Kereskenyi celor mai mari angajatori: Draxlmaier, Autonet, Zollner …

Primarul Municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, viceprimarii Doina Feher și Adrian Albu, alături de administratorul public al orașului Maskulik Csaba, au participat marți, 13 februarie, la o întâlnire cu primii 20 de contribuabili persoane juridice din municipiul Satu Mare.

Subiectul întâlnirii care a avut loc la Centrul Tehnologic de Inovare și Afaceri a fost activitatea administraţiei publice locale din anul 2017, precum şi principalele proiecte și direcții de dezvoltare ale orașului în 2018.

“Am ținut să vă invit la această discuție care se dorește a fi una informală, ca să vă mulțumim pentru implicare, pentru faptul că ați înțeles să susțineți dezvoltarea municipiului Satu Mare prin activitatea pe care o desfășurați. Dumneavoastră sunteți motoarele economiei sătmărene, având o cifră de afaceri de peste un 1 miliard de euro și peste 15.000 de salariați. Dorim să vă cunoaştem mai bine opiniile şi sugestiile în privinţa proiectelor de dezvoltare a municipiului în 2018 și de asemenea dorim să vă arătăm ce am făcut cu banii dumneavoastră și ai cetățenilor”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Fiecare antreprenor a venit cu propuneri privind dezvoltarea sferei economice, a învățământului dual, îmbunătățirea infrastructurii rutiere, cât și a transportul public. Cele mai multe dintre problemele sesizate au primit răspunsuri din partea conducerii Primăriei.

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a subliniat la finalul discuțiilor că își dorește ca astfel de întâlniri să mai aibă loc și pe viitor pentru că o colaborare strânsă între administrația publică locală și mediul de afaceri este benefică în dezvoltarea municipiului Satu Mare.

SURSA: Biroul de presă al Primăriei Satu Mare

2 Comments on "FOTO. Ce le cere primarul Kereskenyi celor mai mari angajatori: Draxlmaier, Autonet, Zollner …"

  1. intrucat cenzurati 90% din comentariile mele care nu contin injurii ,nici cuvinte obscene ci pareri obiective renunt sa mai citesc acest site .

    View Comment
  2. 90% dintre comentariile dvs sunt atacuri la persoană, fără argumente verificabile. Dacă asta ați înțeles, înseamnă că suntem incompatibili. Nu permitem nimănui să refuleze acuzații nefondate pe platforma noastră, la care avem un minim standard de moralitate și decență. Vă mulțumim pentru atenție!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Kereskenyi Gabor
Primăria face un sondaj online masiv! Spuneți ce părere aveți despre primar și Primărie

Închide