FOTO. Deszăpezire cu tractorul la Satu Mare. Utilaje moderne la Baia Mare

În municipiul Satu Mare, operatorul public de salubritate – Florisal – folosește la deszăpezire și la împrăștierea materialelor antiderapante ”anticele” tractoare. Unul dintre aceste utilaje a rămas astăzi defect pe Podul Golescu.

A fost nevoie să ajungă un alt tractor pentru a-l ajuta pe celălalt angajat al Florisal.

În schimb, deszăpezirea în municipiul Baia Mare se face cu utilaje moderne. Dacă la Baia Mare se poate, la Satu Mare de ce nu?! Aceasta este întrebarea!

Deszăpezire la Baia Mare, în imaginile de mai jos.

 6 Comments on "FOTO. Deszăpezire cu tractorul la Satu Mare. Utilaje moderne la Baia Mare"

 1. La ce Va asteptati?? Urilaje noi?? Nici bani pt “sacii galbeni” nu mai au.Din mijlocul lunii decembrie nu mai sint.Si vorbim de colectare selectiva.Ba mai platim si “amenda” Florisalului pe care stimatii consilieri n-i l-au bagat pe git.Aproo,banii respectivi cind vor fi returnati proprietarilor? Sau Silica mai vrea o viluta intr-o zona mai calduroasa??

  View Comment
 2. Un baimarean | ianuarie 9, 2020 at 13:29 |

  Va rugam sa nu mai comparati minicipiul Baia Mare cu Satu Mare,pentru ca ne jigniti !!!Primaria voastra daca asta va ofera ,asta aveti !!Vin alegerile,votati-i din nou ! :)))))))))

  View Comment
 3. Da, așa este, dar Primăria băimăreană NU are o familie Bertici care să fluture steagul municipiului la polul frigului, în Siberia și nu are nici firme ca Florisal sau AutoNet!…

  View Comment
 4. Votați udmr

  View Comment
 5. Un baimarean | ianuarie 9, 2020 at 20:03 |

  @Anonim-Da?Sa va spalati pe cap cu ei !!!Si sa va realegeti primarul,pentru ca e foarte bun !! :))))

  View Comment
 6. Ce utilaj să iasă, nici zăpadă n-a fost. Când va fi zăpadă, va fi și utilaj. Într-adevăr imaginea tractoarelor învechite cu remorcile mari pe străzi înguste strică imaginea orașului. În rest Satu Mare a luat-o pe căi bune.

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre deszăpezire, Drusal
Firmele de deszăpezire, ordin să iasă pe drumurile din județ! Supravegheate prin GPS!

Închide