FOTO. Deszăpezirea, făcută de o firmă în INSOLVENȚĂ în județul Satu Mare

Un număr de 77 de utilaje de deszăpezire și 5.500 de tone de material antiderapant (sare și nisip) sunt pregătite în baze, pentru acțiunea de deszăpezire în sezonul de iarnă 2018-2019, pe drumurile județene.

Autoritățile județene au efectuat o verificare la bazele principale de depozitare din județ: Carei, Tășnad, Mihăieni, Odoreu și Negrești-Oaș. Operatorul Tehnic Asist, responsabil de acțiunea de deszăpezire, s-a aprovizionat cu materialele antiderapante și utilajele necesare pentru a putea acționa pentru menținerea viabilității drumurilor județene în perioada de iarnă, pe toate cele 4 zone ale județului Satu Mare: Carei-Tășnad, Supur, Satu Mare și Oaș.

Reamintim că Tehnic Asist, probabil firma care a câștigat cele mai multe lucrări în județul Satu Mare, a intrat în insolvență. Reporterii PresaSM au aflat că magistrații Tribunalului Botoșani au aprobat cererea administratorului Daniel Vlas și au desemnat un administrator judiciar provizoriu.

Judecătorii i-au cerut Danielei Vlas, soția afaceristului Mirel Vlas, să depună toate actele din care să rezulte ce avere personală are, și care urmează să fie puse la dispoziția administratorului judiciar provizoriu.

Tehnic Asist are în prezent peste 16o de angajaţi, iar în 2017 a avut o cifră de afaceri de peste 113 milioane de lei, respectiv un profit de peste trei milioane de lei.

Surse susțin că această cererea de insolvenţă ar putea să ajute firma în relația cu creditorii. Și asta pentru că statul, care este principalul beneficiar al lucrărilor executate de Tehnic Asist, plătește cu întârziere lucrările executate. În unele cazuri chiar refuză să le achite, acuzând o serie de neconcordanțe de ordin tehnic.Fii primul care comentează! despre "FOTO. Deszăpezirea, făcută de o firmă în INSOLVENȚĂ în județul Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Consiliul Județean Satu Mare, deszăpezire
Județul Satu Mare, dependent financiar de București. Ținuți sub ”papuc”

Închide