FOTO. EXEMPLU. Directorul unei instituții din Satu Mare face măști pentru sătmăreni!

Directorul unei instituții din Satu Mare încearcă să își protejeze colegii și familia fabricând măști în timpul liber. Erzsébet Békéssy, șeful APM, unul dintre cei mai activi directori, a publicat pe contul său de socializare imagini cu linia de asamblare a măștilor de acasă. Urmând instrucțiunile, directorul folosește drept model măștile chirurgicale și o țesătură densă, care să asigure protecție. 

În timp ce toată lumea caută măști chirurgicale care cu greu se mai găsesc în magazine, unii directori de instituții din Satu Mare s-au dovedit a fi mai proactivi și, urmând instrucțiunile, confecționează în timpul liber măștile necesare pentru protecția familiei, a colegilor și a familiilor acestora.

“Eu, aşa încerc să mă fac utilă, pentru familia mea, pentru colegi şi familiile lor! În acest scop, pregătesc măşti dintr-o pânză cu țesătură deasă primită cu ani în urmă de la mama mea. Simt că se bucură şi Dânsa alături de mine!”, este mesajul transmis de Erzsébet Békéssy, pe pagina sa de socializare, acolo unde a postat și poze cu “atelierul de fabricat măști”, adică masa de acasă.

Inițiativa directorului e cu atât mai lăudabilă, cu cât pe piață abia dacă se mai găsesc măști, iar prețul acestora a crescut progresiv în ultima luna. În plus, au fost raportate inclusiv cazuri în care comercianții au încercat să profite de pe urma fricii create în rândul populației.

2 Comments on "FOTO. EXEMPLU. Directorul unei instituții din Satu Mare face măști pentru sătmăreni!"

  1. respect pt această doamnă

    View Comment
  2. Satmarean | martie 18, 2020 at 09:07 |

    Dacă s-ar da materialul potrivit toate atelierele de confecții, croitoresele de acasă, ar putea face asta. Precis autotitățile din Satu Mare nu au făcut nimic în acest sens! Ei au și măști și teste! Felicitări doamnei!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre coronavirus
Toată Primăria Satu Mare răsuflă ușurată! Viceprimarul Albu nu are COVID 19!

Închide