FOTO. Greviștii Electrolux, marș prin oraș spre sediul ITM

Deși primul marș prin oraș a fost anunțat pentru joi, astăzi, greviștii de la Electrolux au pornit pe jos spre sediul ITM. Aceștia vor să reclame faptul că nu au primit tichetele de masă care li s-ar fi cuvenit. Greviștii sunt susținuți de liderii de sindicat care au promis că îi așteaptă la sediul Inspecției Muncii. 

Greviștii de la Electrolux au pornit în marș spre sediul ITM. Oamenii sunt nemulțumiți de faptul că nu și-au primit tichetele de masă, iar liderii de sindicat i-au îndemnat să meargă și să depună reclamații.

Nemulțumirea a venit după o discuție pe care sindicatele le-au avut la sediul Prefecturii cu cei de la ITM. Greviștii solicitau verificări având în vedere faptul că nu și-au primit tichetele de masă. În răspuns, ITM a precizat că așteaptă să fie făcute sesizări.

Liderul de sindicat Vasile Dârle le-a transmis greviștilor care s-au adunat în fața fabricii că îi va aștepta la sediul ITM pentru a depune sesizările.

Sindicaliștii au vorbit nu doar de nemulțumiri legate de tichetele de masă, ci și de modul în care este gestionată greva de la fabrica din Satu Mare. Și în acest sens, sindicaliștii le-au transmis angajaților aflați în grevă că nu trebuie să ezite dacă vor să depună reclamații.

Între 300 și 400 de angajați ar fi pornit pe jos spre sediul Inspecției Muncii.

Citește și:

Exclusiv. Poziția Electrolux față de greva de la Satu Mare

FOTO/VIDEO. Greviștii pregătesc un mare marș de protest prin oraș

Un mare nume, alături de angajații din stradă de la Satu Mare

Fii primul care comentează! despre "FOTO. Greviștii Electrolux, marș prin oraș spre sediul ITM"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Electrolux
FOTO/VIDEO. Grevă la Electrolux, ziua 8: Sindicaliștii anunță un marș spre Prefectură

Închide