FOTO. Înghesuială cu repetiție la un ștrand din județul Satu Mare! Clienții, nemulțumiți

Clienții ștrandului din Mihăieni, județul Satu Mare, sunt obligați să stea înghesuiți în câteva bazine de mici dimensiuni. Și asta pentru că – spun unii dintre ei – în bazinele mari este doar apă rece. Iar majoritatea clienților au venit pentru apa termală. Cum nimeni nu intră în bazinele cu apă rece, înghesuiala este garantată.

Cât despre distanțare socială nici nu poate fi vorba, în aceste condiții. Un client spune că a sesizat aceste nemulțumiri unor reprezentanți ai ștrandului, dar nimeni nu a făcut mai nimic.

”Umilință totală… Distanțare fizică 0! De ce? Pentru că bazinele sunt ținute cu apă rece. Și sunt goale. Am crezut că va fii apă în toate bazinele… Dar…”, a declarat, pentru PresaSM, un client al ștrandului.Un caz identic a avut loc în 12 iulie, la ora 10.40, la același ștrand. La acea dată, în mai multe fotografii au fost surprinse peste 60 de persoane care împart, înghesuite ca sardinele în conservă, un bazin cu apă.

Comentariile au început să curgă la poza cu pricina, dar cea care a postat-o a susţinut că nu se teme de coronavirus şi că va sta în continuare în aceste condiţii la ştrand, pentru că “Dumnezeu e sprijinitorul vieții mele nu mă tem de nimic!” Fără comentarii!4 Comments on "FOTO. Înghesuială cu repetiție la un ștrand din județul Satu Mare! Clienții, nemulțumiți"

 1. Băi deștepților, nu vă convine înghesuiala, nu mergeți la Mihăileni

  View Comment
 2. Care umilință? De ce nu merg la alt ștrand. Cu ce-i de vină patronul că vin așa mulți?

  View Comment
 3. Stati acasa daca nu va convine si bronzati-va pe bloc sau in balcon!!;

  View Comment
 4. Nu e singurul ștrand care e așa,și cel de aici din oraș era fiul vara la apa termală,deși erau vreo 33 grade afara aproape zilnic iar apa era și mai fierbinte,stăteau cu orele înăuntru deși cel mult 20 min.era voie apoi se repezeau să își ia tensiunea căci nu se simțeau bine.Intrun an ploua cu fulgere și tunete că și acompaniament și oamenii umblau cu umbrele prin apa termală și nu numai căci ziceau că vor baie,apa se știe că eu bun conducător de electricitate și nu le pasă că ploua torențial și erau fulgere și tunete,am lucrat că asistenta medicala acolo dar nu puteai sa ii faci să iasă afară pt.siguranta lor,așa că nu mă mir de înghesuială de la Mihăieni,vor doar bălăceală și nu se mai uită câți sunt înăuntru.asta e,

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre coronavirus Satu Mare, Județul Satu Mare
aglomeratie în microbuze
SURSE: Suspectă de COVID-19, pusă pe drumuri de autorități! În microbuz și pe stradă!

Închide