FOTO. Lovitură pentru contrabandiști și hoți! Camere video în piețele din Satu Mare

Primăria municipiului Satu Mare le-a pus gând rău contrabandiștilor și falșilor producători din piețe. Astfel, administrația locală a montat zece camere de supraveghere în Piața Mare, reabilitată recent, urmând să continue demersul pentru Piața Someș, Piața Mică, Piața de vechituri și Piața Micro 17.

”Îmbunătățim siguranța publică și în piețe! În Piața nr.1 au fost montate 10 camere de supraveghere, se montează și în Piața Someș, urmează Piața Mică, Piața de Vechituri și Piața Micro 17. Prin instalarea acestora, asigurăm prevenirea furturilor de la cumpărători și comercianți”, este anunțul Primăriei Satu Mare.

Astfel, Poliția Locală și Inspectoratul Județean de Poliție îi vor putea depista mult mai ușor pe cei care comit contravenții sau infracțiuni.

1 Comment on "FOTO. Lovitură pentru contrabandiști și hoți! Camere video în piețele din Satu Mare"

  1. E plin orașul de bișnițari si contrabandiști care își practica meseriile pe fata in locurile binestiute de noi toți, numai poliția și jandarmeria nu îi găsesc pe acești indivizi…

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Piața Mare, Piața Someș
FOTOGALERIE. Piața Mare din Satu Mare se schimbă la față! Lucrări intense

Închide