FOTO. Mesajul lui Emanuel, militarul din Tășnad premiat de americani

Emanuel Oprea, soldatul din Tășnad care a fost premiat de americani a trasmis un mesaj celor de acasă. După misiunea deloc ușoară pe care a avut-o în Afganistan, Emanuel a dorit să le mulțumească tuturor celor care i-au transmis felicitări și încurajări.

Emanuel Oprea, maistru militar clasa a III-a, aflat în Kandahar (Afghanistan), se apropie de finalul misiunii. Înainte de a veni acasă, tânărul din Tășnat a fost premiat cu distincția  “Warrior of the Month”. După mesajele de felicitări și de susținere transmise de cei de acasă, Emanuel a dorit să le trasmită tuturor un mesaj.

“Cu întârziere doresc să vă mulțumesc pentru aprecierile dumneavoastră aduse mie, în special mamei mele care m-a crescut și susținut mereu oferindu-mi cea mai bună educație, tatălui meu care nu mai este printre noi, dar mi-a insuflat de mic dorința de a-i călca pe urme și anume să devin obligatoriu Maistru Militar de Aviație (multe mulțumiri și colegilor tatălui meu pe care nu i-am uitat), celor trei frați (Vasile, Miticuț și MARIUS) pt ca și-au asumat rolul de părinte când aveam nevoie cel mai mult, rudelor mele de care îmi este foarte dor și vă iubesc, învățătorilor și profesorilor pt formarea mea ca om, prietenilor și colegilor de clasă pt copilăria frumoasă de care am avut parte, colegilor de serviciu și nu în ultimul rând tășnădenilor care reprezintă orașul Tășnad din care fac parte. În încheiere aștept cu nerăbdare revenirea mea acasă și să mă bucur de apa termală care este perfectă pentru recuperarea după misiune deloc ușoară. Vă mulțumesc !!!”, este mesajul transmis de tânărul maistru militar.

Fii primul care comentează! despre "FOTO. Mesajul lui Emanuel, militarul din Tășnad premiat de americani"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Armata Română, Emanuel Oprea
FOTO. RESPECT! Tășnădean declarat ”războinicul lunii” de americani, în Afganistan!

Închide