FOTO. Preotul model din județ: face cumpărături pentru bătrâni, să îi protejeze


Preotul Gabriel Chereji, din cadrul Parohiei Cuța, alături de soția sa, le face cumpărăturile vârstnicilor din sat pentru a-i proteja. Mai ales, că mulți bătrâni au peste 65 de ani și nu prea ar fi indicat să iasă din casă, nici măcar în intervalul permis de lege: 11.00 – 13.00.

Tânărul preot s-a întors acum circa doi ani de la Paris, unde a slujit timp de trei ani. De când s-a întors, n-a stat o clipă. A schimbat faţa satului, spun oameni. Şi, cel mai important, i-a făcut să vină cu drag la biserică.

”Având în vedere încercarea dureroasă prin care trece lumea întreagă, trebuie să avem de grijă de părinții și bunicii noștri. Motiv pentru care, alături de doamna preoteasă, am început să ajutăm cu deplasarea pentru medicamente și alimente pentru credincioșii parohiei noastre care nu se pot deplasa. Astfel încât, dragi credincioși și iubiți fii ai satului Cuța, dacă cineva are nevoie de ajutor pentru a cumpăra medicamente și alimente, vă rog să sunați: Casa parohială: 0261.847.205, Pr.Gabriel Chereji: 0753.796.433”, este mesajul preotului pe Facebook.

Gabriel Chereji, un preot ortodox din Satu Mare, s-a remarcat în ultimul timp prin mai multe gesturi deosebite. Acesta a construit de unul singu un monument dedicat eroilor. S-a ocupat atât de proiectare, cât şi de execuţie, astfel încât costurile să fie minime. Lucrarea a fost amplasată în faţa bisericii la care slujește.

”Și eroii din acest sat să aibă un monument dedicat lor pt că sângele eroilor noștri și sângele străbunilor face parte de fapt din rădăcina bisericii”, a spus Gabriel Chereji.1 Comment on "FOTO. Preotul model din județ: face cumpărături pentru bătrâni, să îi protejeze"

  1. Felicitări părinte!Cu adevărat dedicat comunității. Așa ar trebui să facă toți!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre coronavirus, Gabriel Chereji
Satu Mare in carantina
FOTOGALERIE. Satu Mare în carantină: supermarket-urile, tot mai goale. Aglomerare doar spre seară

Închide