FOTO. Primăria, apel către sătmăreni. S-a dat startul curățeniei de primăvară

Primăria municipiului Satu Mare lansează un apel către cetățeni. Sătmărenii sunt rugați să respecte spațiile verzi și să păstreze curățenia. În acest an, autoritățile au dat startul mai devreme campaniei de igienziare a parcurilor. 

Primăria Satu Mare a făcut apel la cetățeni și îi roagă să aibă grijă unde depozitează gunoaiele, să respecte spațiile verzi și să păstreze curățenia. Apelul vine în contextul în care autoritățile au demarat mai devreme acțiunea de igienizare a parcurilor.

“Respect pentru ceea ce este verde! După iarna lungă, se impune o acțiune de igienizare a parcurilor și a spațiilor verzi din municipiu! Deși acțiunea era prevăzută pentru luna martie, în acest an, s-a dispus începerea ei imediat după topirea zăpezii. În această săptămână se lucrează în Parcul Libertății, pe străzile adiacente parcului, dar și în Parcul Titulescu și pe străzile unde s-au făcut toaletări de arbori. Pe această cale rugăm cetățenii să nu arunce deșeuri în spațiile verzi și să păstreze curățenia! Vom continua și în alte zone!,” se arată în mesajul transmis sătmărenilor.Primăria a anunțat anterior și acțiuni de toaletare a copacilor.

Anul trecut, autoritățile locale au finalizat mai multe proiecte pentru modernizarea spațiilor verzi din municipiu.

Citește și:

FOTO. Drumul Careiului se schimbă la față. Primăria pune gazon pe spațiul public

FOTO. Parcurile din municipiu, în proces de modernizare

INTERACTIV. Drumul Careiului, înainte și după investiția de la NEPIFii primul care comentează! despre "FOTO. Primăria, apel către sătmăreni. S-a dat startul curățeniei de primăvară"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre curățenie, municipiul Satu Mare
FOTO. Sătmăreanul care a primit o scrisoare de la ”Iisus”, ”cel mai bun prieten”

Închide