FOTOGALERIE. Se reabilitează toate parcurile din municipiul Satu Mare

Conducerea Primăriei municipiului Satu Mare Satu Mare a pus la punct un program multianual de reabilitare și modernizare a parcurilor din municipiul reședință de județ. Deja parcurile din Piețele Eroii Revoluției și Titulescu, respectiv cel de lângă Casa de Modă, au fost reabilitate, având un aspect modern.

”Primăria Municipiului Satu Mare modernizează parcurile! S-a pus la punct un program multianual de reparare și modernizare a parcurilor din municipiul Satu Mare, iar anul acesta, parcurile din piețele Titulescu și Eroii Revoluției, precum și cel din fața Casei de Modă au căpătat o nouă față. Vom continua să redăm comunității spațiile verzi!”, este anunțul Primăriei Satu Mare.

3 Comments on "FOTOGALERIE. Se reabilitează toate parcurile din municipiul Satu Mare"

 1. SANTA CLAUS | noiembrie 12, 2018 at 19:42 |

  BRAVO !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  View Comment
 2. Ghita Roman | noiembrie 12, 2018 at 20:43 |

  Careiul cate locuri de munca a avut anul acesta.cate noi locuri de munca a asigurat la populație?

  View Comment
 3. Ghita Roman | noiembrie 12, 2018 at 20:49 |

  Mai primare vad ca parcuri amenajezi ,dar câteva locuri de odihna in statia de autobuze de lângă finanțe când le facima primare vine iarna cu ploi si ninsori,nu uita ca acolo e poarta de intrare a populației din județ in capitala Jud mai ghyusinici un wc nu aveți amenajat eu itiscriu arata mi ca ești primar sau mincinos .aștept răspuns practic nu povesti.ce zici gyusi faci treaba asta sau nu?.

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primaria Carei
Careiul va avea cel mai modern iluminat public, de cinci milioane de euro

Închide