FOTO. Răspunsul politicianului PSD, acuzat că a ținut pe loc avionul TAROM spre Satu Mare


Cursa aeriană a TAROM, de la București la Satu Mare, ar fi fost ținută la sol 50 de minute pentru ca un oficial al Ministerului Transporturilor și secretar executiv al PSD Maramureș să poată să ajungă la bord, susțin activiștii de la atac la Cenzură.

Dragoș Titea, secretarul executiv al PSD Maramureș si secretar de stat în Ministerul Transporturilor până acum câteva zile, a ieșit cu o reacție, pe care o redăm mai jos:

”Numele meu a fost implicat, in acesta seara, intr-un scandal politic generat de oameni frustrați, care își trăiesc viața dezinformând. Oameni care sunt slugi ale liberalilor, care manipulează și se afișează mândri cu candidatul Iohannis, pe a cărui pagină de Facebook ( se referă probabil la Atac la Cenzură, n.red.) ați putut citi azi dezamăgirea și durerea unui număr impresionant de români care nu mai au încredere in el și care ii doresc spor in a-și face bagajele.

Am fost denigrat pentru întârzierea cursei Tarom București – Satu Mare. Am fost denigrat pentru ca m-am aflat in aeronava, pentru ca am urcat ultimul in avion și pentru ca am avut loc pe ultimul rând. Am fost acuzat ca avionul a avut întârziere din cauza mea deși cauza e cu totul alta și poate fi dovedita in orice clipa. ÎNTÂRZIEREA S-A PRODUS DIN CAUZA ROTAȚIEI AVIOANELOR SI AERONAVA NU A FOST ȚINUTĂ LA SOL INTENȚIONAT.

Cristian Opriș, rândașul liberal frustrat care a provocat acest scandal, a fost la rândul lui social-democrat. A fost … pentru ca a fost exclus din PSD tocmai pentru nenumăratele MINCIUNI aduse in cadrul organizației de tineret din care facea parte.

A mințit, la fel cum a mințit și in postarea in care m-a denigrat. Minte și manipulează și azi așa cum fac și șefii lui de partid. Face acuzații “după ureche” și neîntemeiate, influențat de alte slugi care trăiesc in agonie”.2 Comments on "FOTO. Răspunsul politicianului PSD, acuzat că a ținut pe loc avionul TAROM spre Satu Mare"

  1. Dispari cu vrajeala ta de psdist

    View Comment
  2. Deee , nu ești vinovat, ești doar PeSeDe rbedeu!!!!!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Tarom
TAROM se pregătește să anuleze zborurile de la Satu Mare?! Un deputat intervine

Închide