FOTO. Satu Mare, după ”modelul” Hollywood. Inscripție de mari dimensiuni pe digul Someșului

Municipiul Satu Mare are o inscripție de mari dimensiuni pe digul râului Someș, în centrul urbei. Acțiunea aparține Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Satu Mare, cu sprijinul a sute de părinți și copii.

”Ţinând cont de importanta colectării selective a deşeurilor şi a valorificării acestora în contextul protejării mediului, în acest an Parada Florilor s-a finalizat în Centrul nou al municipiului, unde pe malul drept al Someşului, pe versantul digului dinspre Bulevardul Transilvania a fost montat numele municipiului din 83 de anvelope care au înflorit cu ajutorul participanților care au pus ghivecele de flori aduse de acasă”, a precizat directorul Agenției pentru Protecția Mediului Satu Mare, Elisabeta Bekessy.

Acțiunea a fost precedată de “Parada Florilor”, ajunsă la a XI-a ediție. Parada florilor a început la ora 10.00 de la Complexul de educatie ecologică din Grădina Romei “Casa verde” şi a constat dintr-un alai format din care alegorice împodobite cu flori, urmate de majorete, toboşari, însoțiți de participanți care au defilat până în fața Palatului Administrativ – pe Bulevardul Transilvania.

2 Comments on "FOTO. Satu Mare, după ”modelul” Hollywood. Inscripție de mari dimensiuni pe digul Someșului"

  1. Oare cat vor rezista acolo pana sa le ”dibuie” derbedei??

    View Comment
  2. Floricel | mai 18, 2019 at 13:48 |

    Derbedeii, ca dderbedeii, “dar politia locala ce a pazit?” au acceptat sa calce atata lume pe zona verde si ei erau “pe nicari ca vida geza”! Ha ha ha!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Agentia pentru Protectia Mediului
Dispare apa îmbuteliată la flacoane?! Măsura vizează restaurantele și instituțiile

Închide