FOTO. Șoferiță cu tupeu! Angajată a firmei de salubritate, staționează unde vrea

Sfidare la adresa participanților la trafic și a contribuabililor. După ce o angajată a firmei de salubritate a parcat pe mijlocul străzii Eugen Lovinescu și s-a pus la ”taclale”, acum a intrat cu mașina pe Pasajul pietonal Corneliu Coposu. 

Și toate astea spre nemulțumirea sătmărenilor, care se întreabă cum este posibil așa ceva. Reporterii PresaSM au luat legătura cu angajații de la ”Spații Verzi” – serviciu din cadrul Primăriei Satu Mare, care au spus că mașina ar fi autorizată în acest sens. În schimb, cu toate că s-a încercat, reporterii PresaSM nu au putut lua legătura cu șoferița în cauză pentru un punct de vedere.

Totuși, legislația în vigoare prevede că o mașină/utilaj se autorizează să intre în locuri interzise doar dacă transportă ceva, într-o anumită zonă. Or, nu prea s-a văzut să transporte nimic. Ca să nu mai vorbim despre faptul că putea parca regulamentar la câțiva metri distanță, într-un loc special amenajat.

Reamintim faptul că angajata firmei de salubritate, aflată în vizită de lucru pe teren, în urmă cu două zile, și-a lăsat mașina nu doar în drum, blocând parțial accesul pe carosabil, ci și la un metru distanță de trecerea de pietoni. Toate astea în contextul în care trotuarele au intrat în reabilitare, iar pietonii și mașinile își împart puținul loc de pe drum care a mai rămas neocupat de grămezile de nisip.

Mai bine de 20 de minute, șoferița și-a lăsa mașina pe drum, s-a sprijinit de ea și a discutat despre cum ar putea fi tăiat un copac, singurul care a mai rămas pe porțiunea centrală a Bulevardului I.C. Brătianu.

 3 Comments on "FOTO. Șoferiță cu tupeu! Angajată a firmei de salubritate, staționează unde vrea"

  1. A parcat unde avea treaba, nu unde a vrut, e mare diferenta.

    View Comment
  2. @AC, să înțelegem că ție ți se pare normal să parchezi în mijlocul străzii chiar și dacă e cu sens unic? Sau pentru tine este OK cum face mașina cu Coca Cola care zilnic bagă avaria și descarcă marfa în sensul giratoriu din piața Libertății lângă Casa Albă? Liniștit și cam o oră pe zi. Idem aproape de Electrica tot ei la Poesis pe Mircea cel Bătrân? Că regulamentar nu poți trece de ei?

    View Comment
  3. Pe ăștia nu-i văd șefii de la Poliția locală, care vânează mașinile pe camerele video?

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre salubritate
FOTO. Mai avem firmă de salubritate în Satu Mare?! În Micro 17 e cam…jale

Închide