FOTO. Tânărul care s-a sinucis în Arestul Poliției Satu Mare a omorât un pensionar

Reporterii PresaSM au aflat cine este tânărul (30 de ani) care s-a sinucis în Arestul Poliției Satu Mare. Este vorba despre B.M., care a fost plasat în arest preventiv în data de 11 decembrie 2020, fiind suspectat că alături de fratele său au ucis un bărbat, în vârstă de 82 de ani, din localitatea Sudurău, comuna Santău.

Echipajul Serviciului Județean de Ambulanță a ajuns la locul incidentului astăzi, la ora 13:30, dar nu a mai putut face nimic altceva decât să constate decesul tânărului. Din informațiile PresaSM, acesta era mort de circa 30 de minute.

Tânărul a fost în arest preventiv după ce, alături de fratele său, ambii din satul Irina, au ucis miercuri, 9 decembrie 2020, un bărbat, în vârstă de 82 de ani, din satul Sudurău, comuna Santău.

Cei doi sunt recidiviști și ar fi intrat peste victima lor cu scopul de a o tâlhări. Dar în urma loviturilor aplicate, persoana vătămată a decedat. Se presupune că cei doi suspecți ar fi fost surprinși de victimă pe proprietatea sa, moment în care infractorii s-ar fi speriat și ar fi recurs la agresarea brutală a vârstnicului. Din câte se pare, hoții nu au mai apucat să fure nimic.

Din păcate, în urma loviturilor încasate, victima a decedat. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a admis cererea procurorilor și au dispus arestarea preventivă a celor doi frați în data de 11 decembrie 2020.

PresaSM a fost singura publicație care a documentat și tratat pe larg acest caz.


2 Comments on "FOTO. Tânărul care s-a sinucis în Arestul Poliției Satu Mare a omorât un pensionar"

  1. Mare păcat, un criminal s-a sinucis! Ar trebui sa înceapă sa se aplice legea talionului “ ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Suntem o societate bolnava, ne e mila de oameni de nimic și punem la pământ adevăratele valori.

    View Comment
  2. De obiei victimele sunt de vină, uneori sunt acuzați de vătămare corporală dacă s-au apărat.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Autentificat ca PresaSM. Dezautentificare?


Mai multe despre crimă
VIDEO. Un pensionar a sechestrat și ucis doi muncitori. Agresorul, împușcat de Poliție

Închide