FOTOGALERIE. Decizie istorică! S-a închis gheto-ul de pe Horea 6, în centrul Sătmarului

Măsură istorică în centrul municipiului Satu Mare. Primarul Kereskenyi Gabor a semnat decizia prin care toate cele 29 de familii care locuiau mai mult sau mai puțin legal în imobil au fost evacuate.

Urmează să se găsească o sursă de finanțare pentru a se reabilita clădirea. În sfârșit, cuibul infracțional a fost eliminat. Să sperăm că definitiv.

”Am închis imobilul de pe str. Horea, nr.6! Am făcut ce alții s-au ferit să facă, de frică sau de teamă să nu piardă voturi! Am lichidat un focar de infecție aflat în plin centrul orașului, am închis un cuib infracțional, de prostituție și trafic de droguri. Toate cele 29 de familii chiriașe au fost evacuate!

Acum urmează să găsim surse de finanțare pentru reabilitarea imobilului. Având în vedere starea avansată de degradare a clădirii, nu va fi ușor. Dar, fără ”curățarea” imobilului nu se putea face nimic!”, a precizat primarul Kereskenyi Gabor.

Familiile de bună credință, care au un venit și nu au avut abateri disciplinare și care și-au depus o cerere pentru o locuință socială au fost repartizate în imobilele de pe str. Toamnei, Zefirului, Târnavei, Timișului, Ostrovului bl.2CD.

1 Comment on "FOTOGALERIE. Decizie istorică! S-a închis gheto-ul de pe Horea 6, în centrul Sătmarului"

  1. Bravo! In sfirst s-a facut o treaba buna cu acel imobil.
    Felicitari domnului primar!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
FOTOGALERIE. Iluminat ultramodern, pe LED, în cel mai rău famat cartier din Sătmar

Închide