FOTOGALERIE. Raliuri cu tractoare în județul Satu Mare. Cea mai inedită competiție!


Zeci de ”tractoriști” s-au întrecut într-o competiție mai puțin obișnuită. Totul s-a întâmplat duminică, în cadrul celei de-a patra ediții a ”Festivalului Tractoarelor”, la Agriș. Pe lângă echipa gazdă, au mai participat și concurenți din Ciuperceni, Micula, Lazuri, Livada sau Turulung.

Pe lângă cel mai ”șmecher și tunat” tracor”, respectiv ”cel mai bine întreținut”, s-au dat premii și pentru cel mai bun șofer.

Evenimentul este cu atât mai important cu cât atrage deja participanți din întregul județ Satu Mare. Au fost aliniate la start zeci de tractoare, de toate tipurile. După ce s-au întrecut în îndemânarea tractoarelor, competitorii și spectatorii s-au retras spre seară la o ciorbă la ceaun, respectiv la un bal dat de către organizatori (administrația locală din Agriș) în cinstea evenimentului.

Festivalul are șanse mari ca de anul viitor să alinieze la start și mai mulți participanți și să devină unul de tradiție. Cel puțin în județul Satu Mare.Fii primul care comentează! despre "FOTOGALERIE. Raliuri cu tractoare în județul Satu Mare. Cea mai inedită competiție!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre competiție, concurs, concursuri, inedit
FOTOGALERIE. Mașinile retro intră în concurs. Au ”invadat” centrul Sătmarului

Închide