FOTO/VIDEO. Pasagerii cursei WizzAir Debrecen – Paris, evacuați de urgență! Sătmăreni implicați

Probleme pentru pasagerii cursei WizzAir Debrecen – Paris după ce ceea ce părea să fie – inițial – un incendiu la bordul aeronavei. Călătorii au fost debarcați pe tobogane. Reprezentanții WizzAir spun că nu a fost vorba despre vreun incendiu. Totul s-a întâmplat sâmbătă seara.

Pasagerii cursei WizzAir Debrecen – Paris au fost debarcați pe tobogane din avion după ce piloții au anulat decolarea. Primele informații făceau referire la un incendiu la bordul aeronavei, informațiile fiind infirmate ulterior de către reprezentanții WizzAir. Zeci de pasageri din Satu Mare și Maramureș erau în aeronavă.

Potrivit informațiilor oferite de jurnalistul Vasile Dale, incidentul s-ar fi produs în coada avionului Airbus A320 la generatorul APU (Auxiliar Power Unit). Din acest motiv toți pasagerii au fost evacuați pe ușa din față a aeronavei. Sursa citată a mai precizat și faptul că la bordul aeronavei se aflau în principal cetățeni români, mulți dintre ei maramureșeni și sătmăreni.

WizzAir a precizat că nu a fost vorba despre un incendiu la bordul aeronavei, iar pasagerii au fost evacuați normal. Lichidul pentru degivrare a înghețat și din acest motiv pasagerii au văzut fum. 

“Wizz Air confirmă că zborul său W6 7867 de la Debrecen la Paris-Beauvais la 4 ianuarie a trebuit să anulat în timpul unei degivrări pe aeroportul Debrecen, după ce echipajul de la sol și pompierii aeroportului au raportat un posibil incendiu în spatele aeronavei. Personalul a evacuat pasagerii de la ușile din față glisante urmând protocolul obișnuit. Toți pasagerii au ieșit în siguranță de pe punte. Serviciul de pompieri de la aeroport și personalul de întreținere au inspectat minuțios avionul și au confirmat că nu a avut loc niciun incendiu, doar lichidul de degivrare înghețat pentru a da impresia de fum. Pasagerilor li se va asigura cazare și masă de către Wizz Air. Zborul a fost reprogramat mâine dimineață (5 ianuarie), la fel ca zborul de întoarcere de la Paris-Beauvais la Debrecen. Personalul a urmat instrucțiunile și a descărcat aeronava într-o manieră profesională. Wizz Air își cere scuze sincer pentru inconveniente, dar siguranța pasagerilor, a personalului și a aeronavei noastre rămâne cea mai mare preocupare a noastră. “

Pasagerii duși în terminal

SURSA: vasiledale.ro

1 Comment on "FOTO/VIDEO. Pasagerii cursei WizzAir Debrecen – Paris, evacuați de urgență! Sătmăreni implicați"

  1. Bună.. mi se pare indignant primul video publicat.. ar trebui verificat inainte de al publica..are cuvinte obscene si pot auzi si copiii.. mulțumesc..

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre curse aeriene, sătmăreni, Wizz Air
ORAR. WizzAir a redus serios numărul curselor de pe Aeroportul Satu Mare

Închide