FOTO/VIDEO. Sâmbră cu scandal. Comisarul european, lăsat la o parte de autorități

Sâmbră cu scandal. Corina Crețu, comisarul european, a luat microfonul chiar în timp ce autoritățile prezente erau poftite jos de pe scenă. Crețu a declarat că este inadmisibil ca în plină campanie electorală, comisarul european să nu fie invitat să ia cuvântul.

Sâmbră cu scandal. Corina Crețu, comisarul european, a ajuns la microfon abia în momentul în care autoritățile se pregăteau să coboare deja de pe scenă. Crețu a replicat că este inadmisibl ca tocmai comisarul european să nu fie invitat la cuvânt, asta în timp ce guvernul se laudă cu investițiile făcute, multe, din bani europeni. Cam 80%, a spus Corina Crețu, despre investiții au fost realizate și grație implicării sale.

“Este inadmisibil să ai un reprezentant al Comisiei Europene, pe care să nu îl saluți, doar pentru că ești în campanie electorală,” a spus Corina Crețu despre comportamentul politicienilor locali. “Sâmbra nu este a partidelor politice,” a adăugat aceasta.

Nu este pentru prima dată când politicieni din Opoziție acuză un tratament preferențial pentru social-democrați la Sâmbra Oilor. Un incident similar a avut loc cu câțiva ani în urmă, atunci când Țara Oașului era reprezentată în parlament de Adreea Paul Vass. Atunci deputat de Oaș, Paul a spus că social-democrații care au organizat evenimentul au refuzat să îi acorde cuvântul, chiar dacă îi reprezenta pe toți cetățenii în Parlamentul României.

Corina Crețu și-a anunțat încă de săptămâna trecută prezența la Sâmbra Oilor. Aceasta a venit însoțită de fostul ministrul al Agriculturii, Daniel Constantin. La primirea oficială, Crețu a fost așteptată de simpatizanții Pro România, dar și de liderii județenei ai partidului, Dorel Coica, Octavian Petric și Ciprian Ardelean.

1 Comment on "FOTO/VIDEO. Sâmbră cu scandal. Comisarul european, lăsat la o parte de autorități"

  1. Friki Friki | mai 12, 2019 at 18:28 |

    O fi facut PSD 80 % investitii din bani europeni,dar fara aportul ei !!Sa nu se prevaleze de vreun merit,ca nu are !!!!La fel ca si ”spiralistul” ciolos !!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Corina Crețu, PSD
FOTO/VIDEO. Politicienii au acaparat Sâmbra Oilor. Partidele și-au căutat votanții pe dealul de la Huta

Închide