HARTĂ. Cod PORTOCALIU de inundații în județul Satu Mare

Specialiștii Institutului Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor au remis o avertizare de tip Cod portocaliu de inundații în județul Satu Mare, valabil de astăzi, de la ora 19,00, până luni, 9 iulie, ora 24.00.

FENOMENELE VIZATE:Scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri rapide de debite şi niveluri cu posibile depășiri ale COTELOR DE INUNDAȚIE.

Bazine afectate: Râurile din bazinele hidrografice: Someș – afluenții mici aferenți sectorului aval S.H. Ulmeni – amonte S.H. Satu Mare.”Se impune urmărirea evoluţiei situaţiei hidrometeorologice, în conformitate cu „Regulamentul privind gestionarea situaţiilor de urgenta generate de inundaţii, fenomene meteorologice periculoase, accidente la construcţii hidrotehnice, poluări accidentale pe cursurile de apă si poluări marine în zona costieră”, este mesajul hidrologilor către autorități.Fii primul care comentează! despre "HARTĂ. Cod PORTOCALIU de inundații în județul Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre inundații
FOTO/VIDEO. Străzi inundate și copaci căzuți în municipiul Satu Mare

Închide