ÎNCREDERE și SIGURANȚĂ. Magazinul care îți livrează totul la superofertă

Există o mare neîncredere când vine vorba despre shoppingul online și în special shoppingul online a materialelor de construcții sau materialelor de amenajare interioară. Gânduri precum ”Ah de unde cumpăr, ah de la cine cumpăr, oare nu e fraudă, oare chiar ăla e prețul, da e mai ieftin ca dincolo sigur e țeapă ” sau ceva în genul. Înainte de a vă relata beneficiile, considerăm că, trebuie să eliminăm orice gând de genul.

Novolor.ro își are bazele în firma Lebăda, deja consacrată și cunoscută din 1991, suntem o firmă locală bazată în Satu Mare și trecerea spre mediul online reprezintă un pas natural. Potențialul Lebăda de a își deschide aripa online a fost și este foarte mare, acum dezvoltând această aripă prin fiecare comandă, client și vizitator atât din mediul fizic cât și cel online. Facem acest lucru pentru a înțelege nevoile clienților și pentru a îi ajuta în a își achiziționa și cumpăra materialele pentru locuința de vis, pentru renovare sau pentru orice altă nevoie.

Lebăda a fost înființată de familia Pașca, afacerea continuând în familia Pașca și ne mândrim cu faptul că este o afacere de familie, dăinuitoare, rezistentă și un brand autentic românesc. Deci, fie dacă cumpărați din magazinele Lebăda sau online de pe Novolor.ro să știți că achiziționați de la familia Pașca.

Nu e fraudă, prin experiență am auzit și noi de cazuri de fraudă, familii care din păcate au fost înșelate chiar și în mediul fizic de oameni care au făcut promisiuni fără să le ducă la capăt. Înțelegem nevoile unei familii și nevoia de a construi un cămin cât mai adecvat și frumos.

Credem în ideea de ”casă de piatră/cărămidă cu tencuială, vopsită în lavabilă de exterior cu o culoare frumoasă, cu instalațiile electrice, de gaz puse la punct, cu gresia, faianța montată cu rigips de calitate, mobilier de baie modern și toate cele sanitare puse la punct”. Credem cu tărie în acest concept și de aceea oferim aceste produse spre vânzare clienților noștri.

Prețurile noastre sunt făcute pentru a reflecta nevoile unei familii, nevoile oricărui om care are în plan să construiască sau să renoveze. Avem propria fabrică de vopsea ce produce vopselele Faur atât de exterior cât și de interior. Un alt lucru făcut în familie a fost construirea acestei fabrici de vopsea 100% românească. De aceea prețurile noastre vor fi mereu mai bune, așa că nu vă alarmați.Fii primul care comentează! despre "ÎNCREDERE și SIGURANȚĂ. Magazinul care îți livrează totul la superofertă"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Lebăda
FOTO. Ce ofertă! Sătmărenii își pot remodela casa în stil autentic românesc

Închide