Județul, rupt parțial de Capitală. Trenul București – Baia Mare nu mai ajunge la Satu Mare

Județul Satu Mare este rupt parțial de București. Și asta pentru că începând de vineri, 31 martie, mai multe trenuri vor fi anulate pe relația Satu Mare – Baia Mare.

”De la data de 31.03.2017, trenul IR 1745 București Nord – Baia Mare – Satu Mare va fi anulat pe ruta Baia Mare – Satu Mare. De la data de 01.04.2017, trenul IR 1746 Satu Mare – Baia Mare – București Nord va fi anulat pe ruta Satu Mare – Baia Mare şi va circula cu plecare din Baia Mare la ora 05.17 şi cu sosire în Bucureşti Nord la ora 19.25”, informează CFR Călători Cluj.

Cu toată opoziția președintelui Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, respectiv a unor primari din județ, CFR nici nu a ezitat să ia această măsură.

”Am aflat cu stupefacție că trenurile care porneau dinspre Satu Mare spre București se doresc să fie mutate la Baia Mare. Și să avem legătură cu Bucureștiul doar din Baia Mare. De când sunt căile ferate în Țara Românească nu a existat așa ceva”, a spus Pataki Csaba.

Președintele Consiliului Județean a explicat și motivul invocat de cei de la CFR.

”Motivul este că porțiunea dintre Medieșu Autirt și Baia Mare este cu restricții majore de viteză, doar cu 33 de kilometri pe oră se poate circula”, a mai spus Pataki.2 Comments on "Județul, rupt parțial de Capitală. Trenul București – Baia Mare nu mai ajunge la Satu Mare"

  1. si la atat se reduce reactia edililor nostri?
    unde este ministerasul Silaghi sa vada ca nu a facut nimic pptr acest judet !!!
    oare il chinuie vreo mustrare de constiinta? (sau…oare o fi avand constiinta?)

    View Comment
  2. Oare nu e in interesul unor transportatori auto acum ca au pirdut studentii scoatem trenurile

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre CFR
Satu Mare, ”rupt” de Capitală. CFR vrea să scoată cursa Satu Mare – București

Închide