Mesaje de 8 Martie. Urări pentru femeile aflate departe

foto: radio.bzi.ro

Site-urile sunt inundate cu masaje de 8 Martie pentru cei care fie au femeile importante din viața lor departe de ei, fie le este mai ușor să scrie un mesaj sau o postare pe facebook.

Printre cele mai populare mesaje de 8 Martie se află cele pentru mame, mai ales că la noi în țară s-a sărbătorit în perioada comunistă mai degrabă Ziua Mamelor decât Ziua Femeii.

Mesaje de 8 Martie pentru mame:

„Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. La mulţi ani, mama!”

„Poate că pentru lume tu eşti numai o persoană, dar pentru anumite persoane tu eşti întreaga lume! La mulţi ani!”

“Mama – cel dintâi cuvânt, cel mai dulce zâmbet, cel mai sincer suflet, cel din urma vis. Cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mândră floare, cea mai scumpă carte.”

“Tu ești pentru mine o femeie frumoasă, o prietenă specială și o mamă minunata. Ma simt mândră și norocoasă pentru ca ești mama mea. La mulți ani!”

“Îți multumesc că mă iubești și că  mi-ai fost mereu alături. La mulți ani, mami!”

“Te iubesc mamă, pentru că tu m-ai învățat ce înseamnă iubirea necondiționată! La mulți ani!”

foto: lisaforce.com

foto: lisaforce.com

Mesaje de 8 Martie pentru soții:

„Îţi urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeaţă şi… de dragostea mea necondiţionată. La mulţi ani, de Ziua Femeii”

“Toate femeile sunt o minune de la Dumnezeu și un ghimpe de la Diavol. Îți multumesc că tu ești a mea! La mulți ani de ziua femeii!”

“În aceasta zi specială, vreau să aduc primăvara în sufletul tău, împreună cu toată iubirea mea!La mulți ani!”

“Tu ești soarele și primăvara mea și toate florile pământului înfloresc astăzi doar pentru tine!”

“Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani, draga mea!”

“De 8 Martie senin, într-un cadru anonim, primăvara a sosit în al iernii asfinţit. La mulţi ani, iubita mea!”Fii primul care comentează! despre "Mesaje de 8 Martie. Urări pentru femeile aflate departe"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.