MOBILIZARE. Campania ”Să-l ajutăm pe Florin!”, un exemplu de implicare

Camapania umanitară de la Carei a devenit un exemplu de succes. Potrivit organizatorilor, banii colectați reprezintă cea mai mare sumă adunată în cadrul unei astfel de campanii, în preajma sărbătorilor de iarnă.

Campania ”Să-l ajutăm pe Florin!” a mobilizat un număr mare de cetățeni cu suflet care au decis să doneze pentru tratamentul de care Viltzi are nevoie.

“În cadrul campaniei umanitare ”Să-l ajutăm pe Florin!” demarate la Carei la mijlocul lunii noiembrie, s-a strâns până în prezent suma de 2731 lei și 50 euro, bani care vor fi înmânați familiei lui Florin. Este cea mai mare sumă colectată în ultimii ani în cadrul unor campanii umanitare similare, organizate în preajma Sărbătorilor de Iarnă,” spun organizatorii.

Florin Bărnuțiu (”Viltzi”), fost membru al formației Castelanii și un prieten apropiat al culturii careiene, are 43 de ani și a suferit un atac cerebral, iar pentru a-și continua tratamentul, are nevoie de un sprijin financiar.

Campania continuă până în data de 22 decembrie. Cine dorește să îl ajute, poate face o donație în bani la Centrul Cultural, Biblioteca Municipală sau Castelul Károlyi (camera 10), în zilele lucrătoare, între orele 9-15, sau la evenimentele culturale organizate de către Direcția de Cultură la Castel, Teatrul Municipal sau în aer liber.

Direcția de Cultură mulțumește tuturor persoanelor care au făcut donații și care s-au implicat în această campanie umanitară.

Fii primul care comentează! despre "MOBILIZARE. Campania ”Să-l ajutăm pe Florin!”, un exemplu de implicare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Citește articolul precedent:
FOTO. Asistații social, scoși la muncă: “Au obligația să și muncească pentru acești bani”

Închide