Noul prefect a depus jurământul. Care sunt prioritățile sale (FOTO&VIDEO)

Noul prefect al județului Satu Mare, Darius Filip, a fost instalat astăzi în funcție, în prezența directorului Direcției Generale pentru relațiile cu Instituțiile Prefectului din cadrul Ministerului de Interne, Teodor Gheorghe.

Teodor Iulian Gheorghe a dat citire ordinului de eliberare din funcție a fostului prefect, Radu Bud, și de numire în funcție a noului prefect, Darius Filip.

Darius Filip a enumerat cele trei priorități pe care le are în acest mandat. Acesta a spus că își dorește or elație corectă cu instituțiile publice, respectiv o colaborare mai strânsă cu primăriile, considerând că potențialul județului nu ar fi exploatat pe măsură.

”Vreau să vă spun că pornesc la drum cu trei priorități mari. Îmi doresc o relație corectă cu instituțiile publice deconcentrate din județul Satu Mare. Mi-aș dori să am o colaborare foarte strânsă cu autoritățile publice locale din județul Satu Mare, pentru că eu cred că județul Satu Mare are încă foarte mult potențial neexploatat și îmi doresc să pun umărul la punerea în valoare a acestui potențial”, a spus Darius Filip.

darius filip

Mai apoi, a spus că dorește să asigure transparența actului decizional la nivelul Instituției Prefectului.

”Nu în ultimul rând vreau ca Instituția Prefectului Satu Mare să rămână o instituție deschisă și transparentă, așa cum a fost până acum. Să fie în continuare instituția etalon a județului Satu Mare”, a mai spus Dariu Filip.

Fii primul care comentează! despre "Noul prefect a depus jurământul. Care sunt prioritățile sale (FOTO&VIDEO)"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Instituția Prefectului
OPINIE. Săgețile fostului prefect Radu Bud la adresa actualului Guvern

Închide