O adresă internă cere directorilor blocarea majorărilor salariale. Instituția a demarat o verificare

O adresă internă, semnată de directorul Casei Naționale de Pensii, a fost publicată de un deputat PNL pe pagina sa de socializare. În document, directorul solicită stoparea majorărilor salariale, inclusiv a celor “primite prin fax” pentru directori. Casa Națională a anunțat că va face verificări cu privire la adresa internă. Ministerul Muncii spune că salariații își vor primi majorările.

Un deputat PNL a publicat pe pagina sa de socializare o adresă internă, cu antetul Ministerului Muncii și al Casei Naționale de Pensii și sub semnătura directorului Gabriel Ionescu. Prin circulară, directorilor din teritoriu le este solicitată stoparea majorărilor salariale, inclusiv a salariilor directorilor executivi.

Potrivit G4Media,  biroul de presă al Casei Naționale de Pensii a precizat că face verificări referitor la adresa transmisă, urmând să aducă explicații legate de document. Ministerul Muncii a precizat că nu se pune problema neacordării majorării de 25%.

Fii primul care comentează! despre "O adresă internă cere directorilor blocarea majorărilor salariale. Instituția a demarat o verificare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.