Electrolux, donație pentru locatarii de pe Ostrovului. Primăria anunță un parteneriat

Fabrica Electrolux Satu Mare va dona 40 de mașini de gătit pentru sătmărenii care se vor muta în blocul de pe strada Ostrovului, recent reabilitat. Primăria spune că va continua parteneriatul cu compania suedeză. 

Primăria Municipiului Satu Mare a pus bazele unui parteneriat cu Electrolux România, o companie care a decis să se implice activ în soluționarea problemelor comunității sătmărene. La propunerea Primăriei Municipiului Satu Mare, compania Elextrolux a sponsorizat 40 de mașini de gătit care vor fi oferite locatarilor care se vor muta în blocul social de pe str. Ostrovului, recent reabilitat de municipalitate.

”Sunt foarte încântat că am reușit să stabilim un parteneriat cu o companie de talia Electrolux. Sprijinul primit din partea Electrolux România ne arată că avem în Satu Mare companii care aleg să se implice în viața comunității și care doresc să ne sprijine în proiectele, îndeosebi cele sociale, pe care le derulăm. Vom continua să dezvoltăm parteneriatul cu Electrolux România și pe viitor!”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.Blocul de locuințe sociale de pe str. Ostrovului, ce va fi dat în folosință săptămâna viitoare, cuprinde 39 de apartamente cu 1, 2, respectiv 3 camere, fiind reabilitat prin P.N.D.L. Valoarea lucrărilor este de 3, 4 milioane de lei.

Nu este pentru prima dată când compania suedeză se implică în activitățile din municipiul Satu Mare.

Electrolux, al doilea cel mai mare angajator

Electrolux este prezent în Satu Mare din 1997. Cifra de afaceri de pe piața locală se ridică la peste 100 milioane euro.

Anul trecut, compania a anunțat o premieră mondială la Satu Mare. Compania a anunțat, la final de 2017, debutul producției pentru un aragaz cu aburi. Produsul a fost dezvoltat în cadrul departamentului de cercetare, tot de la Satu Mare. Produsul răspunde cerințelor pieței, spuneau atunci oficialii companiei care mizau pe faptul că cumpărătorii sunt tot mai interesați de gătitul sănătos. Mașina de gătit cu aburi a fost concepută pentru toată piața europeană.

Electrolux este al doilea cel mai mare angajator din Satu Mare.Fii primul care comentează! despre "Electrolux, donație pentru locatarii de pe Ostrovului. Primăria anunță un parteneriat"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Electrolux
OFICIAL. Electrolux Satu Mare continuă să facă angajări masive

Închide