O femeie din Carei, țeapă de zile mari. Poveste cu colonei americani și servicii secrete


Câțiva careieni așteaptă cu sufletul la gură sosirea unui cufăr din Londra, în care ar trebui să se afle 900.000 de dolari americani, respectiv bijuterii în valoare de 250.000 de dolari. Cufărul ar aparține unui colonel din armata americană, fiind vorba de o pradă de război din Irak. Deși miroase de la o poștă a escrocherie, careienii continuă să aștepte cu sufletul la gură sosirea respectivului cufăr, informează opiniedecarei.com

Totul a început în urmă cu aproximativ două-trei săptămâni, când o careiancă a început să-și caute mai mulți prieteni și colegi cu o poveste de-a dreptul fantastică. Femeia le-a povestit cum a fost contactată de către un colonel din armata SUA, care vrea să se retragă și apoi să se stabilească în România, taman în zona Careiului. Colonelul american a mai spus că, în timp ce se afla în misiune în Irak, a făcut rost în mod ilegal de o așa-zisă pradă de război, pe care a adăpostit-o într-o bancă din Londra. Este vorba de 900.000 de dolari americani cash, respectiv bijuterii în valoare de 250.000 de dolari. Banii și bijuteriile s-ar afla într-un cufăr, aflat într-un seif dintr-o bancă londoneză, potrivit opiniedecarei.com.

Colonelul a mai povestit că nu poate ridica personal cufărul, cerând ajutorul careiencei. Mai mult ca sigur i-a cerut diverse sume de bani pentru a rezolva expedierea cufărului în Carei. Întrucât nu avea suficienți bani, careianca a început să ceară împrumut de la colegi și de la prieteni. Le-a promis că le va înapoia banii imediat ce cufărul colonelului american va ajunge în Carei. Ba chiar le-a dat asigurări că respectivul cufăr ar fi fost scanat în secret de către serviciile secrete care ar fi confirmat existența banilor și bijuteriilor.

Problema e că zilele trec una după alta, dar cufărul nu mai ajunge în Carei. Femeia nu și-a dat seama nici până acum că a căzut victima unui escroc internațional, care a inventat această poveste fantastică cu banii și bijuteriile colonelului american. Se zvonește că, orbită de dorința de înavuțire, careianca ar fi trimis deja vreo 12-13.000 de euro unui destinatar din Londra, probabil escrocul sau vreun interpus al său. Însă formalitățile de expediere a cufărului merg extrem de anevoios, se plânge careianca, cerând în continuare bani împrumut de la prieteni și colegi.

În cele din urmă, răbdarea celor care au dat bani împrumut pentru expedierea cufărului va ajunge la final și îi vor cere careiencei să le restituie banii.

SURSA: opiniedecarei.com2 Comments on "O femeie din Carei, țeapă de zile mari. Poveste cu colonei americani și servicii secrete"

  1. După țeapa evidenta doamnele încă mai cred în existenta colonelului ajungând sa creadă ca ea și colonelul au fost înșelați de alte persoane. Cunosc cazuri concrete de astfel de femei credule

    View Comment
  2. Fix aceeasi metoda am intalnito eu acum 2 ani in urma,cand chipurile “o doamna colonel din armata americana in irak m-a abordat cu aceleasi texte prin e-mail doar ca la momentul respectiv era vorba de 4 milioane de dolari” suma fiind prea mare mi-am dat seama de inselaciune si am spus pas app partea mea era 20% din suma…am intuit ceva necurat in asta atunci cand mi-a cerut copie de pe CI…

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre înșelăciune, înșelătorie
Pentru niște anvelope, un sătmărean s-a ales cu dosar penal

Închide