Povestea super-eroului Olimpiu Moș. Cum a salvat oameni de la moarte. Lebăda și PresaSM l-au premiat!


Județul Satu Mare are proprii supereroi! Este vorba despre persoane angrenate în servicii de urgență care salvează vieți ori de câte ori au ocazia. Firma sătmăreană Lebăda și cotidianul online PresaSM.ro au ascultat voința sătmărenilor și au decis să îi recompenseze pe acești oameni excepționali.

Este vorba, printre alții, despre pompierul militar din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare, Olimpiu Moș

Supereroul Olimpiu Moș

Subofițerul Olimpiu Moș a reușit să salveze de-a lungul anilor viețile mai multor sătmăreni. S-a remarcat în ochii opiniei publice după ce a salvat ieri viața unei femei, în vârstă de 65 de ani. Aflat în TIMPUL LIBER și fără echipament de protecție, Olimpiu Moș a intrat în apartamentul în flăcări!

În urmă cu doi ani, Olimpiu Moș a salvat viața unui sătmărean, care a fost prins sub pământ, după ce s-au surpat pereții unui canal pe care îl săpa. Totul s-a întâmplat în data 15.09.2016, în localitatea Oar. După o luptă de peste trei ore în condiții extrem de dificile, Olimpiu Moș a reușit să îl salveze pe bărbat.

”Meseria de pompier pentru mine înseamnă totul. Multă lume m-ar acuza, dar pentru mine înseamnă mai mult decât acasă. Sportul m-a ajutat foarte mult în această meserie, care este un crez pentru mine. Mi-a dat curaj, mi-a dat abilitățile necesare pentru a putea interveni în sprijinul oamenilor”, spune Olimpiu Moș.

Întrebat ce a simțit în momentul în care a decis să își riște propria viață, Olimpiu Moș a dat un răspuns de adevărat supererou.

”În acele momente adrenalina și-a spus cuvântul. Nu am simțit oboseală. Visul meu cel mai mare a fost atunci să îl văd în viață, salvat, și am reușit. A fost o bucurie foarte mare pentru mine. Chiar trăiesc pentru a ajuta oamenii. Cei care mă cunosc știu acest lucru. Mereu mă implic în situații de criză, chiar și atunci când nu sunt de servici”, a mai spus Olimpiu Moș.

 

Recompensare din partea sătmărenilor

Cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la înființare, conducerea firmei Lebăda și redacția PresaSM.ro l-a recompensat pe Olimpiu Moș. I-au fost acordat diplome de recunoștință și vouchere de cumpărături.

”Noi vrem să ne revanșăm față de sătmăreni pentru că au fost partenerii noștri în ultimii 25 de ani. Și cum putem să face mai bine acest lucru dacă nu prin recompensarea acestor oameni deosebiți, care au demonstrat că prin profesionalism și dăruire lucrurile se pot schimba în bine. Am început prin sprijinirea tinerilor talentați, iar acum am continuat cu recompensarea acestor profesioniști desăvârșiți. Am ascultat vocea tuturor sătmărenilor și am acționat. Doar împreună putem să devenim mai buni, o familie adevărată!”, a spus directorul de marketing al Lebăda, Cristian Pașca.

Descoperă pasiunea pentru arta locuirii printr-o ofertă amplă de produse de înaltă calitate. Trăiește o experiență creativă încărcată de satisfacții în showroom-urile Lebăda și online pe www.novolor.roFii primul care comentează! despre "Povestea super-eroului Olimpiu Moș. Cum a salvat oameni de la moarte. Lebăda și PresaSM l-au premiat!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre eroi
FOTO. Primul mesaj emoționant al tinerei salvate de sătmăreanul Romeo Kulcsar. Ies azi din spital!

Închide