Salarii și sporuri ASTRONOMICE la Consiliul Județean Satu Mare. DUBLU cât la Sălaj și Maramureș! Cu 60% mai mari decât la Bihor!


La Consiliul Județean Satu Mare se încasează de departe cele mai mari salarii din nord-vestul țării. Asta dacă este să ne luăm după fondul de salarii și sporuri acordate în luna mai! Practic, este de două ori mai mult decât fondul de salarii pe luna mai de la Consiliul Județean Maramureș și Consiliul Județean Sălaj, respectiv cu peste 50% mai mult decât la Consiliul Județean Bihor. Și asta în condițiile în care veniturile proprii ale județului Satu Mare sunt mai mici.

Județul Satu Mare – Consiliul Județean – are venituri proprii de 88.829.967 lei și fondul de salarii pentru luna mai de 3.345.412 lei, respectiv sporuri de 385.755 lei.

Județul Maramureș, care are venituri proprii de 127.294.435 lei, are un fond de salarii în luna mai de doar 1.944.154 lei, respectiv sporuri de doar 140.512. Adică JUMĂTATE din fondul de salarii al Consiliului Județean Satu Mare.

Mai mult, județul Bihor a avut în luna mai venituri proprii de 168.712.094 lei și un fond de salarii de 2.301.055 lei, respectiv sporuri de doar 25.265 lei.

Și ca meniul să fie complet, județul Sălaj, cu venituri de 82.755.373 lei, are un fond de salarii de doar 1.525.927 lei și sporuri de 98.000 lei. Nu mai suportă nicio comparație!

Mai mult decât atât, Consiliul Județean Satu Mare a dat – în luna mai – pe deplasări în străinătate suma de 269.160 lei, mai mult de patru ori decât consiliile județene din Bihor, Maramureș și Sălaj, care au cheltuit împreună în luna mai doar 59.427 lei.

Datele au fost făcute publice de către Ministerul Finanțelor, fiind raportate în luna iunie chiar de către Consiliul Județean Satu Mare. 5 Comments on "Salarii și sporuri ASTRONOMICE la Consiliul Județean Satu Mare. DUBLU cât la Sălaj și Maramureș! Cu 60% mai mari decât la Bihor!"

 1. Lipsa de bun simt,nnesimtire ,….,nu se dezmint.

  View Comment
 2. Mares Stefan | iunie 14, 2016 at 09:19 |

  Bravo lor. Dacă nu cheltuiau pe salariile lor , atunci fie cumpărau limuzine , fie cumpărau hârtie igienică și prosoape de hârtie. Căci dacă sunt venituri, veniturile trebuiesc și cheltuite , nu ?! În plus , uită că ne convingem cu toții , la Satu Mare merită să fii bugetar și chiar funcționar public, nu ?
  Acest articol CONȚINE INFORMAȚII JUSTIFICATIVE și EXPLICATIVE de ce nu se mai naște proiectul legii salarizării UNITARE pe țară ! Căci propaganda spune că prin proiect se prevede creșterea salariilor, când colo PROIECTUL LEGII odată aprobat va fi contestat căci cum să tai niște salarii care se consideră niște drepturi cîștigate deja, și just cuvenite. Eventual cei atinși … vor pleca , vor fi demiși , ca în locul lor să fie angajați alții care se mulțumesc cu salariile reglementate prin lege !

  View Comment
 3. Si de unde stim noi, domnilor redactori, daca cifrele sunt reale. Poate ne puteti arata si documente oficiale. Ca in ultima vreme, satmarenii au fost dezinformati de presa satmareana asa ca ar fii timpul sa veniti cu dovezi inainte sa incitati lumea. 😉

  View Comment
 4. Enatescu Virgil | iunie 14, 2016 at 11:59 |

  Nu este corect în raport cu datele de comparație ale vecinilor.

  View Comment
 5. Argumentele și dovezile au fost luate din datele oficiale transmise de către Consiliul Județean către Ministerul Finanțelor! Deranjează astfel de demersuri jurnalistice?! Sunteti afectat la salar?! Va mulțumim pentru grija pe care ne-o purtați!

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Citește articolul precedent:
Drumul Satu Mare – Cluj a fost INUNDAT. Probleme în Sălaj (FOTO&VIDEO)

Închide