Sfaturi de la profesioniști pentru amatorii de pariuri live


Pariurile live reprezintă o adevărată ispită pentru oricare jucător. Este și normal, pentru că ele oferă emoții la superlativ și posibilitatea de a câștiga bani mulți într-un timp rapid.

În urmă cu câțiva ani, oferta live este mult mai săracă decât cea pre-meci. În prezent, ele coincid. Sunt foarte rare cazurile în care se poate paria pe un meci numai înaintea fluierului de start. Să luăm ca exemplu operatorul care sponsorizează Liga I: evenimentele din secțiunea „Sport” se regăsesc și în Casa Pariurilor rezultate live.

Este foarte bine pentru pariori că au de unde să aleagă, dar această ofertă foarte generoasă trebuie privită cu precauție. O regulă de aur a pariurilor sportive spune că, indiferent de cât de bine te pricepi la sportul în cauză, trebuie să joci doar pe echipe pe care le cunoști.

Profesioniștii recomandă să fie aplicată cu strictețe și în cazul „live-urilor”, chiar dacă cei care preferă acest tip de pariuri au ocazia să vadă exact cum se desfășoară jocul. Fotbalul care se joacă în România este foarte diferit de cel din Paraguay. Dacă nu urmăriți săptămânal competiția de acolo, e riscant să pariați pe Guarani vs 12 de Octubre, pentru că doar veți avea iluzia că știți ce se va întâmpla în meci.

Acesta ar fi un prim sfat de urmat dacă doriți să vă măriți șansele de a câștiga bani. Amatorilor de pariuri live le mai este recomandat:

– să nu parieze când nu se pot concentra

Pariurile reprezintă o activitate care solicită o concentrare de 100%, pentru că, în esență, vorbim despre o sumă de decizii. Cine este obosit sau este distras de alte probleme e în mare pericol să judece greșit.

– să joace doar pe meciuri pe care le pot urmări

Este o mare greșeală să fie plasate bilete doar pe baza statisticilor, măcar din două considerente: 1. nu este exclus ca cifrele să fie eronate; 2. cifrele pot fi mincinoase. S-au văzut cazuri în care o echipă a dominat autoritar, iar cealaltă a scăpat de două ori pe contraatac și a obținut două cornere. Cine nu se uită la meci, dar vede 0-2 la cornere, crede că echipa dominată este la conducerea ostilităților.

– să se documenteze bine înainte

Chiar dacă vede meciul, este bine ca pariorul să ia deciziile și pe baza unei păreri formate înainte de fluierul de start, în urma documentării. De exemplu, sunt echipe care joacă bine în primele minute, dar obosesc după pauză. Cine nu știe acest lucru și vede desfășurarea primei reprize, are tendința să mizeze că jocul va continua în aceeași notă

– să respecte managementul banilor, orice s-au întâmpla

Managementul banilor presupune ajustarea mizei pariului în funcție de bugetul avut la dispoziție și de risc. Cât timp se respectă acest principiu, totul merge bine. Dar pariurile live implică multă adrenalină. Este foarte dificil ca pariorul să își păstreze calmul. Pot apărea două situații: fie câștigă mulți bani și este euforic, având impresia că poate să forțeze nota pentru un câștig și mai mare, fie pierde bani, moment în care este condus de dorința de a recupera cât mai repede pierderea, prin mize nejustificat de mari.

– să raporteze pariul la timpul rămas

Când se joacă de la o poartă la cealaltă și ocaziile mari se succed, este clar că „golul plutește în aer” și că s-ar impune un pariu pe (încă) un gol marcat. Nu este o judecată greșită, dar trebuie ținut cont și de câte minute mai sunt de jucat. Una este să fie minutul 70, alta e să se apropie minutul 90.

– să folosească opțiunea Cash Out, dar nu prea devreme

Pe principiul „mai bine un profit mai mic decât un pariu pierdut”, se recomandă închiderea biletului prin Cash Out, atunci când pariorul se află în avantaj. Atenție, însă, la exagerări. Un profit de câțiva bani, sau de doi-trei lei, nu este profit.

– să aleagă cu grijă casa de pariuri la care joacă

Contează cât de performantă este platforma de pariuri live a operatorului. O platformă bună înseamnă bilete înregistrate imediat după apăsarea butonului „plasează pariu”, multe opțiuni de pariere, cote actualizate rapid, cote mari, serviciu de video live streaming.

Pariurile live sunt câștigate cu mintea, dar mai ales cu sângele rece. Au profit cei cu psihicul „tare ca piatra”, iar un asemenea psihic se poate antrena.Fii primul care comentează! despre "Sfaturi de la profesioniști pentru amatorii de pariuri live"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre online
10 lucruri pe care să le faci când afli că vei deveni mămică

Închide