Vasile Lucuț, 250.000 euro pentru Spitalul Județean în lupta anti-COVID19!


Omul de afaceri Vasile Lucuț vine din nou în sprijinul sistemului de sănătate din Satu Mare, de data aceasta în lupta împotriva pandemiei de coronavirus. Proprietarul Unicarm a făcut o donație de 250.000 de euro din care va fi cumpărat nu doar un aparat de testare ci și 1000 de kit-uri, pe lângă aparate de respirație și multe altele necesare unităților medicale.

“În aceste zile, cu care nu ne-am fi gândit că ne vom confrunta, se dovedeşte că a trece peste aceste condiţii speciale este despre a veni în ajutorul aproapelui nostru. Nu exista manual de instructiuni pentru cum sa ne simtim in astfel de vremuri si stim ca asta cauzeaza stres tuturor. Este despre a ne implica în tot ceea ce ţine de fiecare dintre noi, în a nu sta nepăsători, acum, când cu toţii suntem încercaţi de provocări unice. Privind înainte, punându-ne încrederea în Dumnezeu si in cadrele medicale, am decis şi de această dată să ne implicăm prin investiţii în sistemul sanitar, sponsorizand spitalele din Satu Mare cu echipamente medicale in valoare de 250.000 euro”, este mesajul transmis de cei de la Unicarm către PresaSM.

Banii donați vor merge către aparatura atât de necesară în lupta cu COVID-19.

• Laboratorul Spitalului Judeţean Satu Mare:

Aparat de testare COVID-19
1000 de kit-uri de testare COVID-19

• Sectia ATI a Spitalului Judeţean Satu Mare:
10 Aparate de Ventilare dotate complet cu: Pat cu 4 motoare, Monitor Functii Vitale, Aspirator
1 Targa Hidraulica.

• Spitalul de boli infecţioase Satu Mare (secţia adulţi + sectia pediatrie copii):

10 Pulsiometre
10 Tensiometre
1 Defibrilator
4 Monitoare Functii Vitale
1 Masina de spalat cu uscator

“Suntem conştienţi de eforturile pe care fiecare dintre noi trebuie sa le depună, de sacrificiile pe care fiecare trebuie să le facă zi de zi, însă trebuie să ne menţinem speranţa vie, pentru a trece cu bine peste aceasta grea incercare !”, mai spune compania sătmăreană.

Nu este pentru prima dată când omul de afaceri Vasile Lucuț face donații importante, în aparatură, către Spitalul Județean Satu Mare.1 Comment on "Vasile Lucuț, 250.000 euro pentru Spitalul Județean în lupta anti-COVID19!"

  1. cinste lui

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre coronavirus
Policlinica Veche se închide temporar. Se suspendă internările în Spitalul Județean

Închide