VIDEO. Evul mediu! Cel mai catastrofal drum din județul Satu Mare

Drumul Județean 108P, care leagă localitățile Supur și Hurez, candidează cu șanse reale la titlul de ”Cel mai catastrofal drum din județul Satu Mare”.

Drumul este atât de prost încât niciun șofer nu poate tranzita drumul fără să își avarieze mașina. Localnicii, dar și ambulanțierii, pompierii sau polițiștii au ajuns la capătul răbdării. Oamenii se simt, pur și simplu, rupți de restul județului.

Reamintin că Guvernul României și Uniunea Europeană au alocat o sumă de 115 milioane de lei pentru un proiect de modernizare a unor drumuri din județul Satu Mare. Proiectul vizează modernizarea drumurilor județene DJ108R din DN 19A Beltiug-Beltiug Băi-Dobra-Hurezu Mare-DJ108P-DJ196 Corund-Bogdand-Hodod-limita de județ Sălaj. Doar că, după atâtea luni, drumul este încă într-o situație dezastruoasă.

1 Comment on "VIDEO. Evul mediu! Cel mai catastrofal drum din județul Satu Mare"

  1. Același lucru și pe tronsonul de drumuri RĂTEȘTI-SOCOND-SOCONZEL, nici o diferență !!!!!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Consiliul Județean Satu Mare
FOTO. Fără precedent! Un consilier județean a protestat în plină ședință

Închide