VIDEO LIVE. Pericol în centrul Sătmarului. Acoperișul unui hotel a cedat parțial

Pompierii au fost solicitați să intervină după ce bucați mari de tencuială, dar și bârne au căzut de pe acoperișul unui hotel din zona centrală. 

UPDATE 01:10 Intervenția pompierilor s-a finalizat

La puțin timp după ora 01:00, intervenția pompierilor s-a finalizat și zona a fost securizată.

UPDATE 00:55 Pompierii intervin la nivelul acoperișului

Aproximativ 70% din partea din față de la nivelul acoperișului a cedat, iar pompierii au intervenit pentru a desprinde bucățile care încă mai riscau să cadă pe trotuar. În plus, au verificat dacă și alte porțiuni trebuie asigurate, în așa fel încât viața trecătorilor să nu fie pusă în pericol.

UPDATE 00:38 Pompierii au ajuns la locul intervenției

La câteva minute după incident, pompierii au ajuns la locul intervenției. Circulația a fost blocată parțial pentru ca autoritățile să poată acționa cu autospeciala de intervenție la înălțime.

Pe trotuar s-au prăbușit și elementele arhitecturale decorative.

Proprietarul hotelului a ajuns la fața locului și a declarat pentru PresaSm că de vină pentru incident sunt infiltrațiile de apă de pe clădirile învecintate.


Bucăți de tencuială, ceea ce pare cărămidă, dar și bârne au căzut de pe acoperișul unui hotel aflat în zona centrală. Totul s-a întâmplat joi, după ora 00:00, iar la locul incidentului a fost solicitată intervenția pompierilor.

Potrivit martorilor, norocul a făcut ca în momentul în care acoperișul a început să cedeze parțial zona să fie închisă.

Momentul prăbușirii parțiale a acoperișului a fost surprins de trecători.

Pompierii vor acționa cu autospeciala de intervenție la înălțime.

1 Comment on "VIDEO LIVE. Pericol în centrul Sătmarului. Acoperișul unui hotel a cedat parțial"

  1. de aia a vrut s-a închida centrul domnul primar, a vazut el ceva!!!!!!!!!!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.