Atenție, șoferi! Poliția Rutieră anunță filtre în tot județul Satu Mare

Poliția Rutieră anunță filtre în toată țara. Acțiuni specifice vor avea loc în cursul zilei de miercuri, pentru depistarea conducătorilor auto care depășesc viteza legală. Controale au loc și la nivel european. 

Poliția Română anunță filtre pe șosele din țară. Acțiunile vor începe din această seara și vor continua pe toată durata zilei de mânie. Oamenii legii vor, prin astfel de acțiuni, să reducă numărul de accidente care au loc pe fondul vitezei excesive.

“Miercuri, 3 aprilie a.c., între orele 00:00 – 24:00, se va derula acțiunea Speed Marathon, pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării vitezei. Controalele Poliţiilor Rutiere din Europa vizează respectarea regimului legal de viteză și reducerea numărului și gravității consecințelor accidentelor rutiere înregistrate pe fondul vitezei neadaptate condițiilor de drum și a celei excesive,” anunță polițiștii rutieri.

Acțiunea, coordonată de Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, se desfășoară în toată țara, pe drumurile publice, polițiștii rutieri fiind în teren pentru aplicarea măsurilor legale în caz de nerespectare a legislației în domeniu. Polițiștii vor folosi toate aparatele radar disponibile.

Activitatea are loc în cadrul săptămânii T.I.S.P.O.L. Speed (1 – 7 aprilie 2019).

O acțiune similară a avut loc luna trecută, când la nivel european, oamenii legii au verificat respectarea obligației de a purta centura de siguranță.

Filtre ale Poliției au fost amplasate pe mai multe șosele din județ.

Fii primul care comentează! despre "Atenție, șoferi! Poliția Rutieră anunță filtre în tot județul Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre accident, filtru poliție, poliție, șoferi
FOTO. Omagiu pentru Dariana. Comunitatea din Koekelberg, exemplu de solidaritate

Închide