COD ROȘU pentru TIR-uri la vama Petea. Autoritățile din Ungaria fac revizii


Șoferii de TIR se pot aștepta la creșterea timpilor de așteptare la vama cu Ungaria, după ce autoritățile din țara vecină au anunțat revizie tehnică totală a cântarelor destinate traficului de automarfare. Reviziile vor avea loc în perioada 13 iulie -24 august, iar traficul de automarfare se va realiza exclusiv pe artera de rezervă, anunță Poliția de Frontieră care le recomandă șoferilor utilizarea altor puncte de trecere a frontierei. 

Autorităţile de frontieră din Ungaria au informat conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației că în perioada 13 iulie – 24 august a.c., în PTF Csengersima (corespondentul PTF Petea de pe teritoriul maghiar) are loc revizia tehnică totală a cântarelor care deservesc cântărirea greutății pe arterele destinate traficului de automarfare. Graficul lucrărilor este următorul:

*stația de cântărire pe sensul de ieșire de pe teritoriul Ungariei în perioada 13 iulie – 08 august;

*stația de cântărire de pe sensul de intrare în Ungaria – în perioada 21 iulie – 16 august.

În perioada efectuării reviziei, activitatea de cântărire a automarfarelor se suspendă, dat fiind că nu poate fi desfășurat traficul normal al automarfarelor pe artera destinată acestora. Traficul de automarfare atât pe sensul de intrare, cât și pe sensul de ieșire din Ungaria se va desfășura exclusiv pe artera de rezervă situată lângă artera de cântătire pe perioada lucrărilor de revizie. 

Pentru evitarea aglomerației și a creșterii timpilor de așteptare, participanților la traficul transfrontalier de automarfare li se recomandă și folosirea altor puncte de trecere a frontierei deschis traficului de automarfare la frontiera româno-ungară.

Pe perioada acestor lucrări de revizie, traficul autoturismelor prin PTF Csengersima – Petea se va desfășura în mod obișnuit atât pe sensul de ieșire din țară, cât și pe sensul de intrare.

Deja în această dimineață, pe sensul de ieșire din țară, șoferii de TIR aveau de așteptat 180 de minute, potrivit aplicației Poliției De Frontieră, pentru a putea părăsi teritoriul țării. Aglomerație este și pe sensul de intrare în țară. Timpii de așteptare au crescut la Borș, Vârșand și Nădlac II.Fii primul care comentează! despre "COD ROȘU pentru TIR-uri la vama Petea. Autoritățile din Ungaria fac revizii"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre TIR, Ungaria
Totul despre noile restricții impuse de Ungaria pentru români. MAE vine cu precizări

Închide