Conducerea de la Urgențe susține că și-a făcut treaba în cazul pacientului german

Dr. Adriana Moldovan, în calitate de medic șef al Unității de Primire Urgențe-SMURD, a reacționat la cazul pacientului N.A.O., cetățean german, prezentat în UPU în data de 25. 08. 2017.

Reamintim că un cetățean german ar fi amenințat medicii de la Spitalul Județean Satu Mare după ce a acuzat lipsa de implicare a cadrelor medicale. Acesta s-a externat sâmbătă, la ora 12.30, pe propria răspundere.

Redăm în continuare varianta conducerii Unității de Primire Urgențe Satu Mare:

”În data de 25.08.2017, la orele 23:14, a fost adus în UPU SJUSM de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, tip B2, pacientul N.A.O. în vârstă de 55 ani, domiciliat în Germania. Pacientul a fost trimis în unitatea noastră de la Camera de gardă a Spitalului Municipal Carei, prezentând plâgi tăiate cu flexul la nivelul degetelor II, III, IV mâna stângă.

La nivelul UPU pacientul a fost preluat imediat spre a fi consultat (la ora 23:15). A fost evaluată plaga, s-a efectuat toaletarea și pansamentul acesteia, s-a administrat o perfuzie cu antialgice, și protectoare gastrice și s-a trimis pacientul la radiologie în vederea efectuării unei radiografii a mâinii pentru a putea fi evaluată gravitatea traumatismului mainii.

După primirea rezultatului examenului radiologic la orele 23:57, s-a solicitat consultul medicului specialist de gardă pe linia de chirurgie generală, la recomandarea căruia se face internarea pacientului pe secția de chirurgie plastică la orele 00:35 cu diagnosticul: Plagă tăiată cu flexul degetele II, III, IV mâna stg cu fractura cominutivă a falangei distale și mijlocii a degetului II”.Fii primul care comentează! despre "Conducerea de la Urgențe susține că și-a făcut treaba în cazul pacientului german"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Spitalul Județean Satu Mare
Spitalul Județean confirmă. Un neamț a amenințat personalul medical

Închide