Crimele nerezolvate ale Sătmarului. Povestea unor omoruri sadice

Mai mulți criminali se plimbă liberi ca pasărea cerului. Și asta după ce au comis omucideri în județul Satu Mare. O crimă rămasă cu autor/autori necunoscut/necunoscuți a fost comisă anul trecut. O dublă pruncucidere s-a produs în 2015, iar o actriță a Teatrului de Nord a fost ucisă în 2014. 

Crima de la Beltiug

Specialiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție nu au reușit nici până acum să afle cine este criminalul sau criminalii în cazul crimei de la Beltiug.

Mai exact, un bărbat, în vârstă de 48 de ani, a fost găsit mort, în stare putrefacție, în data de 30 august 2017. Descoperirea a fost făcută de un localnic în extravilanul comunei Beltiug. Și asta după ce oamenii legii s-au autosesizat în cazul dispariției bărbatului, în data de 16 august 2017. Victima nu avea obiceiul să plece de acasă, fapt care a atras atenția oamenilor legii.

Interesant este faptul că bărbatul ar fi dispărut încă din data de 3 august 2017, dar polițiștii nu ar fi fost sesizați de cineva din familie. Cel puțin acestea sunt informațiile obținute pe surse.

Surse judiciare au declarat că este vorba despre o crimă, deoarece, în urma investigațiilor făcute, s-a descoperit o rană la nivelul capului care a fost produsă, cel mai probabil, de un corp dur. Mai mult, moartea bărbatului ar fi survenit în perioada 3-5 august.

Dublă pruncucidere în Satu Mare

Cel mai mare caz nerezolvat al anului 2015 este cel al uciderii a doi bebeluși, faptă petrecută în luna mai. Totul s-a întâmplat în cartierul Micro 15, pe Aleea Milcov. Este vorba despre doi gemeni, care se pare că au fost născuţi prematur. Aceştia ar fi avut între şapte şi opt luni.

Din câte se pare, copiii ar fi suferit mai multe plăgi înjunghiate la nivelul abdomenului. Aceştia au fost plasaţi de către criminal sau criminali în două cutii de carton, corpurile neînsufleţite fiind descoperite de către doi oameni ai străzii.

Criminalul actriței Dorgai, în libertate

Cel mai mare caz nerezolvat al anului 2014 a fost cel uciderii Gabrielei Dorgai, în vârstă de 41 de ani, actriţă la Secţia română a Teatrului de Nord Satu Mare.

Totul s-a produs în luna noiembrie, atunci când unul sau mai mulţi autori au tras-o efectiv de pe dig, au dezbrăcat-o şi au omorât-o pe actriţă pe malul Someşului. Cert este faptul că scopul infracţiunii a fost de la bun început cel de viol şi crimă, în condiţiile în care poşeta, în care se aflau bani şi alte bunuri, a rămas intactă.

Corpul neînsufleţit al actriţei a fost descoperit de către o tânără care se plimba cu bicicleta pe dig. În primă fază a observat o poşetă aruncată pe malul Someşului, motiv pentru care tânăra a coborât şi a ridicat poşeta.

A mers acasă, iar împreună cu bunica sa a decis să revină la faţa locului. Au coborât, iar bunica fetei a găsit cadavrul, care era dezbrăcat, având doar o singură cizmă pe un picior. Tânăra a apelat imediat Poliţia. Iar de atunci, oamenii legii continuă să caute criminalul.

Fii primul care comentează! despre "Crimele nerezolvate ale Sătmarului. Povestea unor omoruri sadice"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre crima
FOTO. Rateuri sistematice într-un celebru proces de crimă

Închide