Dramă în județul Satu Mare. Un elev (17 ani) s-a sinucis. O altă tânără, salvată la timp

Dramă în județul Satu Mare. Un tânăr, în vârstă de 17 ani, din Moftinu Mare, elev al Colegiului Național ”Doamna Stanca” din municipiul Satu Mare, a ales să își pună capăt zilelor. O altă minoră, în vârstă de 16 ani, din Halmeu, a fost salvată la timp. 

Potrivit informațiilor PresaSM, drama s-ar fi produs în cursul zilei de joi spre vineri, la domiciliul tânărului din localitatea Moftinu Mare. Tatăl minorului s-ar fi dus să dea de mâncare la animale, moment în care l-ar fi găsit pe minor spânzurat în șură.

Diriginta și conducerea Colegiului Național ”Doamna Stanca” au aflat vestea tragică de la elevi, în cursul zilei de vineri, în jurul orei 12.00. Diriginta a luat legătura cu familia, care a confirmat totul. Mai mult, elevul nu a dat semne că ar trăi o dramă interioară, potrivit reprezentanților unității de învățământ.

”A fost un elev foarte cuminte. A avut media 9,31, a venit la noi în clasa a X-a, de la Liceul Economic. Se înțelegea bine cu toți colegii. Niciodată nu a avut nevoie de consiliere, ne-a răscolit această veste. Transmitem condoleanțe familiei îndurerate”, a declarat – pentru PresaSM – directorul Colegiului Național ”Doamna Stanca, Anna-Maria Marușca.

Tânărul va fi condus pe ultimul drum luni, urmând să își facă somnul de veci la cimitirul din Moftinu Mare.

De asemenea, o altă tânără, în vârstă de 16 ani, a fost salvată la timp după ce ar fi încercat să se sinucidă. Totul s-ar fi întâmplat în cursul zilei de marți, 3 martie. Minora a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe, fiind în afara oricărui pericol.Fii primul care comentează! despre "Dramă în județul Satu Mare. Un elev (17 ani) s-a sinucis. O altă tânără, salvată la timp"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre dramă
Dramă fără margini! Tânărul sătmărean Cristian Tămaș a plecat în lumea celor drepți

Închide